Met LeChampionbus naar Parijs Roubaix

Klassieker: Frankrijk

Parijs-RoubaixEen kei van een klassieker
12 en 13 juni, afstand 260 kilometer

Welke wielerliefhebber zit er niet op het puntje van de stoel als de profs in het voorjaar hun kunnen tonen op de beruchte kasseien die deze klassieker de bijnaam Hel van het Noorden hebben opgeleverd.
Als u ook eens wilt ervaren hoe het is om na 260 kilometer 'afzien' een ereronde op de wielerbaan van Roubaix te maken, is dit een prima gelegenheid. Le Champion biedt ook in 2004 weer een compleet verzorgd arrangement aan naar de toerversie van deze beroemde klassieker.
Op zaterdag 12 juni vertrekt de bus via opstapplaatsen in Zaandam/Amsterdam, Utrecht/Vianen, Oosterhout en het Belgische Nazareth naar de overnachtingsplaats Compiegne. In het wegrestaurant bij Nazareth krijgt u een lunch geserveerd.

Zondagmorgen om 5.30 uur is het vertrek van de tocht. Hoewel de Franse organisatie van Parijs-Roubaix u onderweg van enige ravitaillering voorziet, moet u zelf voor voldoende eten en drinken zorgen. Onderweg is het namelijk nauwelijks mogelijk om proviand in te slaan.

Na aankomst in Roubaix kunt u douchen en omkleden.
Om ongeveer 20.00 uur vertrekt de bus naar Nederland.

De aankomst in Nazareth is om ongeveer 21.00 uur, in Oosterhout om circa 22.30 uur, in Utrecht/Vianen rond 23.30 uur. In Zaandam/Amsterdam arriveert u om ongeveer 1.00 uur.

In het arrangement is inbegrepen
- vervoer per luxe touringcar
- fietsvervoer in fietsaanhanger
- lunch op 12 juni
- overnachting in een goed tweesterrenhotel op basis van halfpension,
inclusief een uitgebreid ontbijt en een viergangendiner
- startkaart met routebeschrijving
- uitgepijlde route
- volgauto met Nederlandse bemanning en reservemateriaal

Niet inbegrepen
- herinneringskassei en/of foto
- reis- en annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven

Reissom Le Champion-leden: euro 175,00 (A)
Niet-leden: euro 185,00 (B)
Toeslag eenpersoonskamer: euro 30,00 (C)
Aantal deelnemers: minimaal 35
Bankrekening 51.96.19.382 t.n.v. Le Champion te Amsterdam

Jan Calis,
Jephtastraat 55-3, 1055 JS Amsterdam,
telefoon 020-6920016,

Inschrijven Schrijf in door het insturen van het ingevulde inschrijfformulier aan Jan Calis. De reissom dient binnen veertien dagen op bovenstaand bankrekeningnummer te zijn bijgeschreven, o.v.v. Parijs-Roubaix en de gewenste opstapplaats.
Inschrijven is mogelijk tot 30 april.
Annuleren Bij annulering voor 1 mei bedragen de kosten euro 50,-. Daarna bent u euro 50,- plus de aan ons in rekening gebrachte kosten verschuldigd. Dit kan oplopen tot de gehele reissom.

Toerclub Le Champion, i.s.m. Advies- & Organisatiebureau Frans Staal

Alexander Veerman en Rob van Zetten doen mee en vertrekken vanaf Utrecht. Indien mensen dit overwegen kunnen ze ook met hen afstemmen.