Thema JanWillemHage Fit Zeewolde

Thema-avond WTC Zeewolde met Jan Willem Hage

Vrijdagavond 5 maart was er weer een thema-avond in het clubhuis van de Wieler Tour Club Zeewolde.
Dit keer kwam Jan Willem Hage van Fit Zeewolde vertellen en vragen beantwoorden over blessures, trainingschema?s en wat dies meer zij.

Alle fanatieke leden van de club waren op komen dagen.
Diverse van hen bleken af en toe tot regelmatig met fietsblessures geconfronteerd te worden en wilden graag van een deskundige vernemen hoe dit in het vervolg te voorkomen of verminderen.
Jan Willem heeft een geheel eigen stijl van presenteren: gebruikt geen hulpmiddelen, vertelt spontaan en gemakkelijk.
En kan hierdoor heel goed zijn verhaal afstemmen op de interesse van het publiek.
Na een poosje begonnen er dan ook veel vragen en opmerkingen te komen die stuk voor stuk van een uitvoering antwoord werden voorzien door Jan Willem.
Het ging dan ook niet alleen maar over blessures maar ook over voedingsadditieven, sportdrankjes, kramp, hartslagmeters, sport-specifieke krachttraining, hersteltraining, spieren rekken, ?.
Interessant voor de WTC is natuurlijk ook de mededeling dat Fit Zeewolde gaat beginnen met spinning onder Sportmedische begeleiding.

Uiteindelijk verliep het geheel zo geanimeerd dat het nog een latertje werd.

Een zeer geslaagde avond!