Vier Super-Snelle jeugdleden van WTC
aan de start bij de proloog van de Tijdritcompetitie

WTC-deelnemersMarnix van Zetten , Frank Tolboom, Sebastiaan de Vries en Robert de Jong zijn de 4 supersnelle jeugdleden die gaan strijden voor de eerste plaats in de door de Triathlonvereniging georganiseerde Tijdrit-competitie.

Op 10 juni 18:00 uur was het verzamelen bij de Rode-Schuur om gezamenlijk naar de start te fietsen op het Trekkersveld waar kon worden ingeschreven voor de Tijdrit-competitie.

Bloednerveus voor wat er allemaal komen gaat en nog niet helemaal warm gereden kwam de vraag van de jongens om toch ook nog maar even het parcours te gaan verkennen. Na die te hebben gefietst was de rust terug gekeerd bij de jongens en konden ze zich helemaal gaan concentreren op de Tijdrit.

Met een heus wedstrijdnummer en een echte tijdklok startte de jeugd tussen de grote-snelle mannen.

Voor de start was er even verwarring omdat in eerste instantie zou worden gestart om de minuut, dat was makkelijk, had je nummer 7 dan startte je op minuut 7.

Maar vlak voor de wedstrijd werd besloten om te starten om de ?? minuut, dat werd even lastig, . . . oh nee gewoon delen door twee werd er al snel gezegd, dus niet op minuut 7 maar op minuut 3 ??.

Vanuit een ?staande-start? werd er gestart op de Bloemsemlaan voor een 6 km lange tijdrit, die door iedereen binnen het kwartier werd gereden, Klasse jongens.

De offici??le uitslag met tijd staat nog niet op de site van TVZ maar de Frank Tolboom was de snelste gevolgd door Robert de Jong, Sebastiaan de Vries en Marnix van Zetten, die nog net voor Pleun binnenkwam.

Op 24 juni wacht ons nog de lange tijdrit van 23 km en ook die zal door de jongens van WTC worden gereden, om daarna vast te stellen wie de snelste Jeugdrenner van Zeewolde is.

Bij de start was er nog een aangename verrassing, de TVZ had namelijk besloten om de jeugd gratis te laten meedoen aan dit evenement, een groots gebaar van TVZ. We zullen met zeer veel enthousiasme weer aan de start verschijnen op 24 juni, tot dan.

Fotoverslag is te vinden op: http://www.wtc-zeewolde.nl/fotoalbums/tijdrittvz/