Gezellige drukte op nieuwjaarsreceptie 2005 WTC

Afgelopen donderdagavond 20 januari was de nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw van de ijsclub/loopgroep bij de ijsbaan. Een prachtlocatie, waar we in de toekomst waarschijnlijk meer gebruik van gaan maken. Het gaf de ongeveer 30 bezoekers van deze avond een goede gelegenheid om elkaar een geweldig 2005 toe te wensen.

Het was een mooie kans om elkaar zo tegen het einde van deze lange winter weer eens te zien. Langzaam aan krijgt menigeen weer belletjes in het bloed en vlinders in de buik voor het nieuwe seizoen. Bij velen van de vereniging is het eerste grote doel om naar toe te werken ?de Amstel Gold Race? in Limburg. Met inmiddels al 26 deelnemers van de WTC, blijkt dat deze tocht binnen de vereniging zeer leeft.

Sandra en Jeanette zijn (een van de) WTCers die de AGR tocht voor de eerste keer gaan rijden en hebben een enorm leuk initiatief op poten gezet om zich voor iedere verreden kilometer te laten sponsoren.

Het doel is voor de Stichting South Africa Cares for Life. Er werd op de receptie dan ook druk gelobbyd voor sponsoring.  Zij zullen ons via de site verdere uitleg over de stichting geven en ons over de ontwikkelingen op de hoogte houden. Inmiddels staat wel vast dat ze samen een groot bedrag bij elkaar gaan fietsen, op deze manier wordt deze tocht voor de dames extra speciaal. Albert, bedankt dat jij die groep gaat begeleiden en zodoende destijds Sandra daardoor over de streep hebt getrokken om mee te gaan doen. Zo zie je maar waar dit alles toe kan leiden. Alvast veel succes gewenst met de voorbereidingen.

Allemaal een gezond en zeer sportief 2005 toegewenst!!!!