ATB Zomerseizoen van start

Afgelopen donderdag 7 april is de aftrap gegeven voor de zomereditie van het ATB-en bij de Wielertourclub Zeewolde.
Na een verregende woensdagavondtraining op de weg, was de verwachting dat er dan op de donderdag wel een aantal clubleden zou komen opdagen met de noppenfiets.

Dat viel iets tegen, Alexander was er, om samen met ondergetekende 2 jonge enthousiaste atb-ers kennis te laten maken met de Wielertourclub.
Marc en Raymond kwamen even kijken of het allemaal een beetje goed ging.

Nou, en goed ging het. Leuk om met Anne (2e klas middelbaar onderwijs) en Rien (groep 7 lagere school) even door de outskirts van Zeewolde te crossen. Anne en Rien zijn van Zeeuwse komaf, en dat bleek al snel! Luctor et Emergo! Gewoon kanjers, die het tempo goed konden volgen. En als het wat te hard ging, dan was het volgens Rien ?goed voor zijn conditie?.

Dus om 7 uur gestart, langs het strand van Zeewolde gereden richting de RCN en vervolgens naar het Erkemederstrand.
We hebben kunnen zien dat er voorlopig konijnen zat zijn in de polder.
Gelukkig viel dat met de muggen nog mee??
Achterlangs door het bos terug naar Zeewolde om zo om half 9 weer terug te zijn.

Bij deze ook de oproep om mee te komen rijden op donderdagavond op de ATB. Is leuk, inspannend en gezellig, ook voor de jeugd. En zo laat ben je niet terug thuis hoor! Oh ja, neem dan wel een volle bidon mee en laat ?m niet op het aanrecht staan!