Afsluiting zomerseizoen WTC-Zeewolde

Afgelopen zaterdag heeft Wielertoerclub Zeewolde het zomerseizoen afgesloten met een clubtijdrit. Gereden werd in ploegen van 4 deelnemers, vooraanvang moest aangegeven worden met welke gemiddelde snelheid de 56 km gereden zou worden.

De winnaar van deze tijdrit is de ploeg die het dichts bij de vooraf opgegeven gemiddelde uitkomt, dit is dus onafhankelijk van de snelheid die gekozen is. Aangezien wij een toerfietsclub zijn, is de snelheid niet bepalend, maar in dit geval de ploeg die het meest constant kan rijden. Waarbij aangegeven moet worden, dat het gebruik van hulpmiddelen als fietscomputer en horloges verboden is.

Dit jaar waren de onderlinge verschillen erg klein, vier teams hadden een afwijking die lag tussen de 0,2 en 0,3 km/uur. Het winnende team bestond uit Jeroen Assen, Wilfried Tolboom, Stef Laarman en Hans Kranendonk. Zij versloegen hiermee de winnaars van vorig jaar, die nu op de tweede plaats eindigde.

Meer foto's: Fotoalbum

Ter afsluiting hadden we een barbecue, waarmee het zomerseizoen is afgesloten en we ons weer konden opmaken voor het ATB fietsen. De barbecue werd mede mogelijk gemaakt door Wolter Koops Transportbedrijf uit Zeewolde.

In het zomerseizoen is ook een klassement opgemaakt, waar voor elke clubrit punten te behalen waren. De winnaar is degene die de meeste tochten heeft meegedaan. Dit klassement werd gesponsord door Bike Totaal fietswinkel in Zeewolde, die ook de prijzen voor de winnaars ter beschikking heeft gesteld, onze dank daarvoor.

Het eindklassement van het Bike Totaal Toerklassement 2005 is, 1e Gerard vd Velden, 2e Aard Karsten en 3e Stef Laarman.

Voor liefhebbers van toerfietsen, via onze website www.wtc-zeewolde.nl is voldoende informatie te vinden. In de winter houden we ons bezig met ATB fietsen en vanaf half maart start weer het wegseizoen.