AmstelGoldRace Koorts WTC (opening Stroe)

De opening van het weg-seizoen van de wielerclub Zeewolde (rondje Stroe) was met een opkomst van 22 fietsers veelbelovend (?6 bij de start).

De Amstel Gold Race staat half april al op het programma, hieraan zal de WTC Zeewolde als een van de grootste fietsteams deelnemen met maar liefst 32 enthousiastelingen (dit werd onlangs aangekondigd in de landelijke nieuwsbrief van de AGR organisatie).  Het is het grootste landelijke fietsevenement met 12.000 deelnemers.

Omdat de conditionele gesteldheid bij deze  AGR beproeving zo vroeg in het seizoen behoorlijk op de proef zal worden gesteld in de Limburgse heuvels staan de WTCers te trappelen om elke extra trainingskilometer onder de racewielen te laten doorrollen.

Dit seizoen zal de Wieler Tourclub ook weer bol staan van de activiteiten in binnen en buitenland op elk niveau, binnen de diverse snelheidsgroepen. Uitgebreide informatie is te verkrijgen op de site: www.wtc-zeewolde.nl.

[geschreven voor de Zeewolder Aktueel door Alexander]