Start ATB Seizoen

Terugblik start ATB seizoen (afgelopen maand).

Het winter ATB seizoen is nog maar net begonnen, ondanks dat hebben we al enorm veel prachtige tochten verreden. Bij deze nog een paar tochten uitgelicht.

1.     Openingstocht ?Rondje Texel?, dit keer in zomerse omstandigheden, dus de fietsen kwamen ?schoon? over. De snelste groep met de bikkels Rob/Geert/Gert/Pascal en John presteerden het om de 50km ruim binnen de 2 uur te verrijden. De overige teamleden lasten halverwege een koffiestop in (na de strandstrook) en gingen met de volgende veerpont mee naar het vaste land.

2.     Als onderdeel van de RWP ATB-Marathoncup hebben een aantal leden begin oktober meegedaan aan de Langenberg marathon in Duitsland en hun kuiten gepijnigd.

3.      De enige echte Bart Brentjens Challenge (Cyclo), de 2e editie stond 15 oktober op het programma en een tiental WTCers heeft aan heuvelachtige tocht in (Eijsden) Zuid-Limburg meegedaan, deze editie werden de ATBers geplaagd door heel veel lekke banden en Gert brak zelfs zijn ketting.

4.      Pont-duursport RCN evenement: Onder leiding van Rob van Zetten (voorrijder) en Jeroen Assen (achterrijder), werden de ATBers van de WTC/TVZ ?met de vlammen in de pijp? getrakteerd op een mooie flevo-route door de bossen van Zeewolde.

5.      WTC ATB zondagritten: Onder bezielende leiding van (bos) captain Aart Karssen hebben ook al veel deelnemers genoten van mooie routes in de omgeving van Assel/Apeldoorn/Uddel/Vierhouten en Elspeet. Iedere zondagmorgen staan er inmiddels weer 10 a 15 WTCers te popelen om zich op de Veluwe in het zweet te werken.

Komende periode (uitgepijlde ritten/marathons).

1.      Zaterdag 25 november: Cyclo in Apeldoorn bij de Adelaar-Rob v Zetten heeft zich inmiddels ingeschreven en hoopt dat meer ATBers mee gaan doen aan deze wedstrijd.

Wedstrijd: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=74

2.      Zondag 26 november: Toertocht in Apeldoorn, bij dezelfde (Adelaar) organisatie, zal de WTC ATB zondag (toer) groep deelnemen.

Toerversie: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=287

3.      Het grote doel voor dit winter ATB seizoen is voor velen de Lemelerveld Marathon 100km, hij wordt pas 28 januari 2007 verreden, maar de 3e editie is weer zeer zeker de moeite waard en een mooi trainingsdoel.

4.   Safari-bike: 3 december WTC-zondagclubrit?.duurrit naar Natuurpark Lelystad.

Daarnaast staat onze ATB toerfietsgroep iedere zondag vanaf 9.00 uur (mits anders aangeven via de site) bij het Baken paraat om in de omgeving (Veluwe) een mooie route te gaan rijden, er zijn ook WTCers die iedere week uitgepijlde ritten elders rijden, deze ritten proberen we zoveel mogelijk via het Forum/site kenbaar te maken voor ge??nteresseerden.

TIP: (WTC) FORUM, hier worden (o.a.) uitgepijlde ritten (naast ons huidige kalender) aangemeld die individuen/groepen gaan rijden, desgewenst kun je je hierbij aansluiten.