Rondje Eemhof op de ATB

Op 4 februari stond wederom het rondje Eemhof op het programma.

Op zaterdagmiddag (3 februari) was het prachtig mooi weer en ik kon het niet laten om de racefiets alvast "(uit) in het vet" te zetten om vervolgens een rondje water te gaan rijden (45km). Achteraf bleek dat die voorjaarskriebel al bij veel WTCers aanwezig te zijn. Onderweg kwam ik eerst Raymond en vervolgens het echtpaar Schouwaert (Ruud en Anita) tegemoet en iets daarvoor Jan-Willem Schlotter (die verder met mij de ronde meereed), Aart Karssen en Theo Leenders waren ook op het parcours te vinden.........bijna potentie voor een zaterdagmiddag trainingsgroep Tongue.

Zondag vertrokken we dit keer met een wat kleinere groep dan normaal. Een aantal WTCers had zaterdagmorgen de Schwalbe ATB tocht in Nunspeet verreden en er waren nog een aantal vaste rijders op vakantie. Cees Rietbergen vertrok richting de Veluwe om de laatste puntjes op de i te zetten voor de WTC marathon voor volgende week.

Raymond ging de groep voor en had een mooi route door het horsterwold en rondom de Eemhof in petto. Bij de RCN vergezelde Aart Weijers mij om over de verharde paden naar de Eemhof te fietsen. De schade die de storm in het bos heeft achtergelaten is aanzienlijk. Er zijn hele percelen met de grond gelijk gemaakt, bomen zijn als luciferhoutjes midden op de stam afgeknakt. Rond 10.30 uur schoven we in de activiteitenhal van de Eemhof aan voor de koffie. Bij het verlaten van het park nog even poseren voor de foto...met op de achtergrond de windmolens op de dijk richting de stichtse brug.

Volgende week staat dus de WTC ATB marathon op het programma. Komt allen!!!!!!!!Thumbs Up Er zijn door diverse vrijwilligers al heel wat uurtjes ingestoken en het zou super zijn als we een groot aantal deelnemers kunnen verwelkomen. We vertrekken een uurtje eerder met de auto's bij de sporthal (8.00 uur) en zullen vanaf de Strokel op de fiets stappen. De eerste stop is bij "de Vossenberg" in Vierhouten. Vandaar vertrekken we richting de 2e stop in Assel....daar zullen vrijwilligers klaar staan met broodjes en twee grote pannen soep.

Tot volgende week.