Clubtenue WTC ZEEWOLDE

CLUBTENUE- WTC ZEEWOLDE

Achter de schermen zijn er de afgelopen maanden gesprekken geweest met diverse sponsoren die nagenoeg zijn afgerond. Prachtige ontwikkelingen voor de leden en de club, die binnenkort door het bestuur worden gepresenteerd, we houden jullie nog even in spanning.

Aangezien de voorraad WTC kleding door deze ontwikkelingen het laatste jaar te wensen overliet, rijden helaas een aantal leden zonder WTC clubshirt/clubbroek, weldra zal dit opgelost zijn. Tot die tijd werd/wordt dat opgelost door in neutrale kleding mee te rijden (ook als het shirtje een keer in de was zit) of een enkeling in het TVZ clubshirt mee te rijden (afspraak gezamenlijke trainingen).

Clubshirt.

De WTC sponsoren ondersteunen de club jaarlijks met een fors bedrag, waardoor we de wielerkleding voor een zeer bescheiden prijs kunnen aanschaffen, maar ook evenementen voor een bescheiden prijs kunnen organiseren. Afgezien van het clubreglement is het niet wenselijk en ook niet correct t.o.v. onze sponsoren om tijdens WTC-clubritten in een (ander) (shirt) met commerci??le uitingen mee te rijden, wat de laatste weken bij een aantal leden collectief wel het geval was, ook van hen verwachten wij tijdens clubritten deze sportieve bijdrage.