Bike-Totaal Kilometervreter Club-competitie

Wie wordt de kilometervreter van 2008.

Vanaf begin maart 2008 (t/m de afsluiting eind september bij Pleun) zal de Bike-Totaal kilometervreter clubcompetitie opstarten.

De deelne­mers dienen dit dmv computerregistratie bij te houden, die regelmatig (maandelijks) op de site worden bijgehouden.

Bike Totaal "De Fietsenwinkel" heeft zijn naam aan deze competitie verbonden en wil alle leden die meedoen aan deze competitie eenmalig een korting verlenen van 30% op de km tellers uit zijn vitrine (alleen Polar op aanvraag bij Eric v Cleef). Uiteraard volstaat ook de deelname met reeds aanwezige tellers.

Het clublid met de meest gereden kilometers wordt de kilometervreter van het jaar en komt in het bezit van de wisselbeker.

Trofee voor de 1e, 2e en 3e plaats en daarnaast zal ook voor elk clublid, die deelneemt aan de competitie, in aanmerking komen voor een herinnering met daarop het totaal aantal verreden kilometers.

Bij een NTFU buurvereniging heeft iemand het afgelopen seizoen gepresteerd om meer dan 31.000 km te fietsen. Voor de eerste clubwinnaar zou een eindtotaal van rond de 7.000 al heel mooi zijn. Bij de buurverenigingen en de landelijke vereniging LeChampion is het al een groot succes. We zijn blij dat we op voordracht van leden (o.a. Marc Timmer heeft zich hier hard voor gemaakt) dit gaan uitvoeren.

Sparen voor de wereldbol bokaal 40.000km. Om deelname aan de Kilometervreter Competitie te stimuleren willen we daarnaast de wereldbol bokaal in het leven roepen. Alle verreden kilometers worden jaarlijks bij elkaar opgeteld, zodra de 40.000 is bereikt, zal de bokaal in de vorm van een wereldbol worden uitgereikt.

Zodra we voldoende inschrijvingen binnen hebben zal het bestuur het regelement opstellen en bekend maken. Schrijf je dus in!!!!!!! http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=487