elftal ATBers trappen af

De openings ATB rit zit er al weer op. Ondanks de afwezigheid van veel vaste rijders, stonden we toch weer met 11 man bij de Strokel aan de start. Op de Veluwe was de mist nog niet geheel opgetrokken, weldra brak de zon door en konden de handen ook weer ontdooien. Het was genieten onder een heerlijk najaarszonnetje reden we via de PMT dwars over de Ermelose heide daarna over een prachtige singletrack met enkele wasborden richting de camping het Keteltje. Hier waren we Hans Dijkhuizen even kwijt maar na een korte speurtocht werd hij weer opgepikt. Via Boshuis Drie volgden we het lange brede zandpad richting Putten waar de snelheden aardig opliepen (met vals plat naar beneden). De GPS nemen we ook iedere week mee om de route die we rijden op te nemen, zo kunnen we de routes in de toekomst simpel narijden. De Tracks komen ook op de site te staan. Onze stop was bij het Cafe de Bosrand in Putten voor koffie of warme choco met een plak cake. Op de weg terug wist Michiel ons nog verrassende single tracks voor te schotelen. De openingsrit van het ATB seizoen werd weer met een voldaan gevoel afgesloten.

Programma komende week: Woensdag om 20.30 de wekelijkse spinningavond bij Body Plan (info via de site, proefles mogelijk)

Volgende week staat de 2e zondag ATB rit op het programma, vertrek om 9.00uur bij het Baken en wederom de start vanaf de Strokel. Een aantal leden zullen ook de club vertegenwoordigen in Eijsden bij de Bart Brentjens Challenge (waaronder ondertekende).

Sportieve groet,

GPS Route inmiddels online: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=347&routeID=57&wsaction=v