Natte afsluiting van Race seizoen

Het clubkampioenschap bij Pleun is vorige week onder barre weersomstandigheden verreden. Ondanks het hondeweer stapten toch nog 12 man op de fiets.

Bij de groepsrijders was de uitslag als volgt:

1e plaats streefsnelheid: 34,5 km (uiteindelijk 35 km/p.uur), Hans Kranendonk, Ton Huisman, Pleun en Hendrik de Graaf.

2e plaats streefsnelheid: 29 km (uiteindelijk 27,4 km/p.uur), Wilfried, Hans Dijkhuizen, Onno.

3e plaats streefsnelheid: 27,3 km (uiteindelijk 29,8 km/p.uur), Stef, Richard en Anjo.

De clubkampioenen van vorig jaar deden zichzelf de das om, vanwege een verkeerde afslag.

Er deed 1 bikkel aan het individuele kampioenschap mee.....Theo Leenders, uit handen van de voorzitter kon hij ook een mooie bos bloemen in ontvangst nemen voor zijn sportieve prestatie. Opgave 26,3 km/p.uur (uiteindelijk gefinished op 25,7).

Tijdens het fietsen van de heren namen de familieleden een kijkje in het reilen en zeilen van de boerderij, de kinderen vermaakten zich met de pas geboren poezen en een aantal kalfjes en het melken van de koeien is natuurlijk ook altijd dikke pret.

Een aantal nam ook weer een paar liter lekkere verse melk mee.

Na een heerlijke warme douche (nummertje trekken in de gang bij Pleun)...konden de 2 BBQ's warmgestookt worden en kon iedereen genieten van de heerlijke salades/vlees en een drankje. Het was weer als vanouds een gezellige boel, onze huisfotograaf Albert was er dit keer helaas niet bij, dus dit keer geen fotoimpressie van het geheel.

Zelf heb ik nog wel een foto gemaakt van de nieuwe aanwinst van Wilfried.....razend druk met een paar kalfjes.

Onze dank gaat uit naar Pleun en zijn gezin voor de gastvrijheid en wederom beschikbaar stellen van deze prachtlocatie!!! Volgend jaar duimen voor mooi weer en hopen op een groter deelnemersaantal.

Dit evenement is ook mede mogelijk gemaakt door Wolter Koops Transport en ConDoor Industrial Doors te Zeewolde.

Tot volgend jaar!!