Rondje Orderbos in herfstkleuren

Dit keer was de start in Uddel aan de rand van het Uddelermeer bij het gelijknamige restaurantwww.uddelermeer.nl

Voor Henk Kok ons nieuwste (jeugd) lid was dit de vuurdoop op de ATB, ?..?heel wat anders dan op de racefiets? wist hij al snel te melden?.maar hij kreeg op een gegeven moment zijn ritme te pakken. Aart Weijers nam hem af en toe op een verkort parcours onder zijn hoede zodat hij als dertienjarige met voldoening op deze (ATB) vuurdoop kon terugkijken. Michiel nam onderweg de actiefoto?s?.waar hij (samen met zijn broer Max) af en toe mooi de tijd voor heeft??.wat rijden die jongens makkelijk!! Anjo op zijn hybridefiets met inmiddels bredere banden (voor het mulle zand) wordt iedere week sterker en Raymond maakt inmiddels ook deel uit van de vaste garde. Paul v/d Burg is ook besmet geraakt door het fietsvirus?na een nieuwe carbon giant race-fiets, heeft hij voor het ATB seizoeneen hagelnieuwe Giant ATB onder de billen en slaat geen training in Zeewolde meer over.

Marten (de vader van Pascal) reed ook voor de eerste keer mee en dat ging prima, uiterst behendig en met veel souplesse nam hij het singletrack parcours langs de spoorlijn bij Assel.

Rob stapte in Zeewolde reeds op de ATB fiets en sloot zich in Uddel bij ons aan en fietste daarna ook nog terug naar Zeewolde om later in de middag met maar liefst 110km op de teller te eindigen??dit beloofd wat voor het kilometervreterklassement volgend jaar?..

De koffie genoten we dit keer in het gezellige houten chalet bij het spoor in Assel.

Dit keer waren we 15 man op pad onder leiding van Teamcaptain Aart.

A.s. donderdagavond is de ledenvergadering, aanvang om 19.30 met een clinic van een uur van Frank Heldoorn?..zeer de moeite waard en tijdens de ledenvergadering zal hot-news te melden zijn op het gebied van de wielerkledij. Wellicht tot donderdag.

Volgende week zondag zullen we weer bij de strokel starten (die week erop is de AXA tocht).

A.s. zaterdag gaan Max, Michiel en ondergetekende deelnemen bij buurvereniging TC de volharding in Nunspeet aan hun jaarlijks uitgezet ATB rondje http://www.tcdevolharding.nl/Default.aspx?tabid=88 ...indien je het leuk vind om ook deel te nemen, neem dan met een van ons even contact op. Er zijn verschillende afstanden waar je je voor in kan schrijven. Jeugd tot 17 jaar kan gratis deelnemen onder begeleiding van een trainer.