Al 7 leden ingeschreven voor Coaching-programma

N.a.v. van de lezing van donderdag 1 november van Frank Heldoorn hebben inmiddels 7 leden zich voor zijn personal coaching programma opgegeven.

Frank Scheffer, Steven Scheffer, Marc Timmer, Eric v Cleef, Piet Roelandt, Geert Ribbers en ikzelf.

Frank Heldoorn Coaching biedt duursporters van allerlei niveau?s en met dito doelstellingen ? van afvallen tot opvallen door het sporten.

Binnenkort volgt de intake en nog een extra ingebouwde clinic op de ATB, om daarna af te sluiten bijSportschool Rebel in Huizen.

We zullen de vorderingen/ontwikkelingen gedurende het jaar van bovenstaande personen volgen en de verslagen op de site plaatsen.

Heb je ook nog interesse en wil je ook meedoen?..laat het mij of Frank even weten.

De kosten zijn inclusief de intake ? 275,= per jaar.

Gr,

PS: Dinsdagavond 13 November om 18.45 bij het Baken, nightbikeritje naar de Eemhof op de ATB.

HOE WERKT FRANK HELDOORN CO@CHING

Bij interesse krijgt u een vragenformulier via e-mail toegestuurd. Daarmee breng ik uw belastbaarheid op lichamelijk en sociaal gebied in kaart.

Doet u wekelijks clubtrainingen? Dan kan dat ingepast worden. Ik kan me wel met de invulling ervan bemoeien, bemoeizuchtig als ik ben. Vervolgens ga ik aan de hand van eventueel geplande evenementen een lange termijnplanning maken en op basis daarvan een opstartschema maken.

Middels uw feedback kan ik bijsturen.
Per 4 weken ontvangt u een nieuw trainingsprogramma.
Dit trainingsprogramma is volledig afgestemd
op uw mogelijkheden. Bij problemen kan er snel bijgestuurd worden.

Voor de af te nemen inspanningstest(en) maken we een afspraak bij Sportschool Rebel in Huizen.
Het is voor mij plezierig ? en voor u wellicht ook ? bij begeleiding op afstand toch te weten welk gezicht er bij welke naam hoort.

Daarnaast heeft het testmoment natuurlijk een andere functie.
De testresultaten geven mij inzicht in uw hartslagzones en uw trainingsverleden.

Begeleiding geschiedt dan ook met behulp van hartslagmeting.

Sportieve groet,

Frank Heldoorn.