Vliegen over bevroren single tracks in Vierhouten

Het was weer ouderwets genieten vandaag, de 7e ATB tocht die vertrok vanaf restauratie de Bosrand nabij de Strokel, dit keer met 17 bikkels (waarvan 2x introduc??s).

Na een nachtvorst was de toplaag her en der al redelijk bevroren en met temperaturen tussen de 1-4 graden waren handschoenen geen overbodige luxe, de zon liet zich van zijn beste kant zien?..de vergezichten waren prachtig (zoals bij het Beekhuizerzand en de heidevelden bij Vierhouten). Dit keer konden de kleppers op diverse parkoersen volop hun hartslag en snelheidsmeters opvoeren. Op de heide van Vierhouten zorgt het gebruikelijke lusje voor vuurwerk en stoven de WTCers over de zandpaden.

Bij binnenkomst bij Hotel/Restaurant de Vossenberg werden de collega ATBers van TC de Volharding met een ?goedemogel? begroet en we merkten meteen hoe koud het buiten was?..alle brillen besloegen en we hadden het gevoel een sauna binnen te stappen?de jacks en shirts werden ook snel uitgetrokken om vervolgens onder het genot van een kop koffie met appelgebak bij te komen van de inspanningen.Marten de Boer wordt iedere week sterker en ondanks het gevarieerde en toch slopende parcours hield hij het heel goed vol.

Hans Dijkhuizen was er ook weer bij?.ook Hans boekt progressie, stapsgewijs krijgt hij het steeds beter onder de knie, gezien de zwaarte en het niveauverschil deed hij er verstandig aan een gedeelte per fietspad alleen af te leggen?.maar Hans?petje af.

Met voldoende single track paden in het 2e bedrijf zorgde voor een goede generale voor de uitgepijlde tocht die we volgende week in Apeldoorn gaan rijden?de www.11bergen.nl

De jongens die op zaterdag de cyclo gaan rijden veel succes gewenst!!

Wellicht al tot dinsdagavond (rondje water) ook met de hybride mogelijk!! en anders tot volgende week zondag in de groots opgezette T-mobile Tour in Apeldoorn.

Overigens is de paskledij gearriveerd, hier zal ik eenieder in een aparte mail voor informeren.

Programma komende week.

Dinsdagavond: 18.45 bij het Baken:de 3e avondrit op de ATB, rondje water staat op het programma (vorige week dinsdag was het door regenachtig weer afgelast, maar woensdagavond heeft ook een beperkt clubje het rondje water gereden en dat was prima bevallen. We gaan dus niet het bos in!!! Advies: Handschoenen en evt overschoenen en verlichting op de fiets met veiligheidshesje. Rond half negen terug bij het Baken. Indien het wordt afgelast zal het tussen 18.00-18.20 op de site worden vermeldt.

Woensdagmiddag: rijden een 4 tal leden een rit op de ATB. Aard Weijers is de co??rdinator en meestal zijn Anjo en Ellen als vaste rijders van de partij. Vertrek 13.30 bij het Baken.

Donderdagavond: Spinnen bij Body-Plan om 20.30uur co??rdinator Robert Duyvestein.

Zondag 8e ATB rit: De 11 Bergen tocht in Apeldoorn. Gewoon om 9.00 uur vertrek bij het Baken. De club zal zorgdragen voor de inschrijvingskosten.