PASGELEGENHEID/BESTELLEN WTC KLEDING

Aan alle leden van de WTC Zeewolde

PASGELEGENHEID / BESTELLEN- WTC CLUBKLEDING +++SHIRTS & KOERSBROEKEN++++

Vanaf dinsdag 20 november t/m a.s. zaterdag 24 november.

Locatie: Bike Totaal "De Fietsenwinkel" -stevinweg Zeewolde.

Vrijdagavond 23 november zal ik voor evt vragen ook aanwezig zijn.

Bestellen

1. Gaarne bijlage uitprinten en bij Pascal/Eric of Jeroen in de Fietsenwinkel afgeven.

2. Indien de maat bekend is kan het formulier ook direct naar mij doorgemailt worden (kledingcommissie@wtc-zeewolde.nl).

Uiteraard kan ook alleen het gratis shirt korte mouw besteld worden!!

Alle (korte & lange mouw) shirts worden met lange rits besteld.

Let op: Winterjacks (dik..fleece binnenzijde) en Windjacks (dun) vallen 1 maat groter uit dan de maat van het shirt.

Ultima koersbroeken kunnen uiteraard (alleen op bestelling) ook met dameszeem worden besteld (maar is geen standaard WTC voorraad artikel).

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sponsors

Het is ons als vereniging weer gelukt om voor 5 jaar contracten af te sluiten met twee kleding sponsoren, namelijk ConDoor en Bike Totaal Zeewolde.

Dat betekend dat we vanaf het volgende zomerseizoen weer over voldoende kleding beschikken. Het is nu de tijd om de kleding voor het volgende zomerseizoen te bestellen.

Voor alle leden geldt dat zij een shirt met korte mouwen gratis kunnen verkrijgen (een redelijk unieke actie), als tegenprestatie verwachten we dat tijdens clubevenementen iedereen het bekende groene shirt draagt.

De nieuwe shirts worden enigszins ?gepimd?, de achterzijde wordt uitgebreid met de logo?s van Clubwebware (onze sponsor voor de website) en Wolter Koops (onze evenementensponsor).

De broeken worden wederom voorzien van de naam van Bike Totaal ?de Fietsenwinkel? Zeewolde.

Bestel nu de kleding voor het komende zomerseizoen.

Het is zaak dat we dit allemaal zo snel mogelijk doen, zodat de kleding besteld kan worden. Stuur je bestelling uiterlijk voor 1 december in, alleen dan kunnen we garanderen dat de kleding op tijd binnen komt.

Namens het bestuur,

Alexander Veerman