12e Zondag ATB Clubrit 23 dec.07

Rond half negen, is het nog net onder het vriespunt en het is voor de fietsploeg (3 man) die dus een half uurtje eerder richting Harderwijk vertrekt een lekker temperatuurtje. In Harderwijk geeft de thermometer op Rob zijn teller reeds boven nul aan?..dat het dan uitkijken geblazen is voor ijzel wordt ons al snel duidelijk?net voorbij de rotonde bij het voormalige postkantoor is de weg afgesloten vanwege een ernstig auto-ongeluk?waarschijnlijk door de gladheid is een automobilist van de weg geraakt en om een boom heen gevouwen.

Bij eethuis De Bosrand aangekomen gaan we met 12 man op pad. Hans Dijkhuizen probeert dapper in het wiel te blijven?maar kan het tempo van de rest van de groep al snel niet meer bijhouden en raken hem kwijt. Rob is echter bij hem gebleven en ze rijden na telefonisch overleg samen door naar de koffiestop. Krijn en ik houden onderweg even snel een plaspauze en raken in de mist ook de groep kwijt?zodat wij ook met z?n twee??n doorfietsen en de mist doorklieven.

In Vierhouten bij Hotel/Restaurant de Vossenberg komt de hele club weer bij elkaar.

Aart Karssen is de jarige job (53 jaar jong geworden) en Aard Weijers is wederom opa geworden.

Beide heren trakteren vandaag hun clubgenoten?.waarvoor dank en van harte gefeliciteerd!!!

Na de pauze splitsen de groepen zich in twee??n op en vervolgen we onze weg. Heerlijk parcoursjes met keiharde single-tracks met veel kuipbochten en wasborden?..het bloed wordt weer aardig door de bloedvaten gepompt en we hebben het al weer snel warm.

2e Kerstdag zullen we na het uitbuiken van de eerste kerstdag een korte ATB rit rijden.

Vertrek om 10.00 uur bij het Baken??bij de Eemhof een kop koffie en rond 12.15 zijn we weer terug in Zeewolde.

Uiteraard gaat de dinsdagavond nightbike op de 1e kerstdag en de week erop op Nieuwjaarsdag niet door!!.

De kilometer(vreter) competitie gaat binnenkort (vanaf 1 jan.) van start.

De aankondigings mail zal komende week verstuurd gaan worden naar alle leden.

Geef je alvast op via de site! Er hebben zich inmiddels al 23 deelnemers aangemeld.

Iedere maand een maandwinnaar (komt 1 maand met foto op de site).

De kilometervreter 2008 van Zeewolde met een 1e/2e en 3e plaats trofee (1jan 2008-31dec 2008).

Alle kilometers zullen jarenlang worden opgespaard voor de wereldbol trofee die je van de club ontvangt als je de 40.000 km hebt bereikt.

Marc Timmer zal de co??rdinator zijn van het doorgeven van de standen.

De Biketotaal competitie zal in de zomerperiode (deelnemersklassement) ook gewoon blijven bestaan.

Fijne Kerstdagen toegewenst!!!!

Sportieve groet,