Sponsorcontract met ConDoor verlengd

Sponsorcontract met Condoor verlengd

Op donderdag 17 januari is een afvaardiging van de WTC Zeewolde naar hoofdsponsor Condoor BV gegaan om het lopende contract open te breken. In de weken daarvoor was de sponsorcommissie ? bestaande uit Alexander Veerman en Albert de Jong ? samen met voorzitter Robert Duijvestijn actief bezig om de lopende contracten door te nemen en waar nodig en mogelijk te vernieuwen.

Condoor directeur Jaap Kwant is erg te spreken over de samenwerking met de WTC Zeewolde. Wilde hij de laatste keer een tweejarig contract, ditmaal spraken we al snel over een sterk verbeterd vijfjarig contract. Hij is erg te spreken over de hoeveelheid groen die zichtbaar is als gevolg van de oefentochten die de WTC Zeewolde in de Flevopolder en op de Veluwe fietst. Zelf niet actief op de fiets hoort hij ook regelmatig van fietsende kennissen dat die de groene brigade hebben zien rijden. Ook de deelname van onze ?Groene Trein? aan nationale en internationale evenementen blijft niet onopgemerkt.

Deze exposure is voor Kwant reden genoeg om het eerder genoemde contract van 5 jaar met ons aan te gaan. Reden genoeg voor het bestuur om groen licht te geven aan het nieuwe contract. De sponsorcommissie en de voorzitter gingen afgelopen donderdag naar Condoor om daar het contract te ondertekenen. Voor de gelegenheid werd in de hal een foto van onze voorzitter met directeur Jaap Kwant gemaakt.

Het sponsorcontract heeft het mogelijk gemaakt dat alle leden kunnen kiezen uit een aanbieding van ????n gratis shirt, of een kledingset met daarin een gratis shirt. De overige kleding wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen tijdens de clubritten en clubgeorganiseerde evenementen in de clubkleuren van de sponsor rijdt.

Ook de gesprekken met andere sponsors verlopen voorspoedig. Binnenkort hopen we jullie hier meer over te kunnen melden.

Albert de Jong