De Fietsenwinkel verlengt sponsorcontract

Opnieuw Sponsorcontract verlengd bij WTC Zeewolde.

Afgelopen week heeft opnieuw een sponsor van de Wieler Tourclub Zeewolde het contract verlengd. Ditmaal was het de beurt aan Erik van Cleef, eigenaar van sponsor Bike Totaal De Fietsenwinkel, om een nieuw contract voor vijf jaar te tekenen.

Net als bij Condoor lopen de contacten met Erik van Cleef al vele jaren. Erik van Cleef is zelf ook actief lid van de WTC Zeewolde. Hoewel hij in Huizen woont (waar hij nog een tweede fietsenwinkel heeft) komt hij regelmatig naar Zeewolde om mee te rijden met de trainingsritten. In het afgelopen zomer seizoen nam hij daarbij ook aan aantal malen zijn zoon Laurens mee, die inmiddels ook lid is. Samen met de zoons van alexander Veerman en Aart Karssen stonden zij afgelopen zomer in hetzonnetje omdat de drie samen door het aantal leden van 100 heen gingen! Ook tijdens het winter / ATB seizoen laat Erik zich niet onbetuigd. Regelmatig gaat de club naar Huizen om daar een fraaie trainingsrit te verrijden in Het Gooi. Daarnaast is het de bedoeling dat de club een aantal toerevenementen de naam meegeeft van ????n van de sponsors. Hierdoor ontstaat een grotere binding tussen fietsclub en sponsors.

Naast Broeksponsor is Bike Totaal ook sponsor achter het regelmatigheids klassement (het Bike Totaal klassement). Dit houdt bij welke leden van de WTC het meest regelmatig deelnemen aan de oefenritten en de georganiseerde evenementen. Aan het eind van het seizoen zijn daarvoor mooie prijzen te winnen.

Met de steun van beide kledingsponsors kunnen leden tegen een zeer aantrekkelijke prijs hun clubkleding aanschaffen. E??n van de redenen waardoor de leden van de WTC zich in en rond de polder zo professioneel kunnen presenteren.

Naast deze sponsors zijn er nog een aantal evenementen sponsors die zich op diverse manieren inzetten voor onze WTC Zeewolde. Denk hierbij aan: Koops Internationaal Transport die onder meer de Koops tot Koops Tocht organiseert, Club Webware, die borg staat voor onze schitterende website, Nu-Swift als sponsor voor op de clubkleding en Hyundai die als automotive sponsor reeds vele malen de bezemauto verzorgt bij grotere tochten.

Foto wordt later op de site gezet.