Nieuw clubevenement geboren

1e Club Webware "Groothagenbeek"

Een nieuw clubevenement is geboren. Marja en Geert Ribbers gaan binnenkort verhuizen naar Barchem in het oosten van het land. I.s.m. de ontwikkelaars van de WTC Zeewolde website, hebben we een nieuw evenement in het leven geroepen.

Vertrek: Zaterdagmiddag 24 Mei om 15.00 uur bij het Baken voor de rit van 100km naar Barchem (GPS route staat al op de site). Slaapzak/matrasje/kussen kunnen in de (volg)auto worden gelegd.

Rond 19.00 uur komen we aan op de boerderij "Groothagenbeek", we zullen overnachten in de deel van de boerderij van Marja en Geert. Het eten kunnen we aldaar regelen bij de plaatselijke chinees/pizzeria/cafetaria, wat bij mooi weer rond de vuurkorf tesamen met een frisje of biertje verorberd kan worden.

Zondagmorgen 25 Mei na ontbijt,  8.30 vertrek - 93 km (met koffiepauze onderweg) rond 12.30 zondagmiddag in Zeewolde terug. Ook de terugreis Barchem-Zeewolde staat reeds op de site (GPS).

Een leuk evenement waarvan ik hoop dat het een groot succes gaat worden en de komende jaren een vaste plek op de kalender kan gaan krijgen. Het is laagdrempelig ook ondanks dat het een tweedaagse tocht is vertrekken we zaterdag pas in de namiddag en komen op de gebruikelijke trainingstijd op zondag weer aan. In dit weekend zit ook geen overlap met andere grote evenementen in binnen of buitenland....dus komt allen!!!!!!!!

Schrijf je alvast in via de site: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=497

Tot dan.

Gr,