De remmen gaan los dit weekend

Na een haperend begin van het wegseizoen....met heel veel water en op 2e paasdag nog een sneeuwdek (zie foto, omgeving Elburg)....ziet het er nu naar uit dat alle stalen/ tita/carbo en aluminium rossen uit de schuur getrokken kunnen worden want het voorjaar is aanstaande.....het raceseizoen kan beginnen!!!!!!!!!!!

Zondag was dat al te merken met een opkomst van meer dan 20 personen (en toch weer 1 regenbuitje na de koffie van Hoog-Soeren tot Zeewolde). Maandagavond (de eerste avondrit) stonden er nog meer en een aantal nieuwe gezichten. Een groot deel van het deelnemers aantal bestond uit dames en jeugdleden, een goede ontwikkeling.

Dit weekend gaan alle remmen los..........De Clubrit is ditmaal bij uitzondering op ZATERDAG!! bij de Volharding in Nunspeet.

Op velerr verzoek zullen we zondag (toch) ook een rit gaan rijden.....een verrassingstocht over de Veluwe.....ook lekker voor diegene die de verzuring van de zaterdagrit in Belgie of in Nunspeet eruit willen rijden.

Dit weekend gaat het Brevet des Cyclistes van start, 13 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het behalen van dit Brevet. Stef is de coordinator van het Brevet, hij zal de op naam gestelde deelnameformulieren (die klaarliggen in Nunspeet) na afloop meenemen.....wil je na afloop zelf je eigen formulier afhalen, dan moet je dat even van tevoren met Stef afspreken.  De uitgepijlde rit bij de Volharding in Nunspeet brengt je op de mooiste plekje op de Veluwe.....een prachttocht.....met diverse afstanden. De Brevet deelnemers zullen de 125 km gaan rijden.

Ronde van Vlaanderen

Ook zullen zaterdag een 14 tal WTCers actief zijn op de kasseien van de Ronde van Vlaanderen, een klassieker waar je wielerbloed sneller van gaat kloppen. Marc en Michiel zullen hem in ieder geval op de ATB gaan rijden de overige zullen op het strijkijzer gaan stuiteren over onder andere.....de paddestraat, koppenberg, kruisberg en uiteraard de muur. Een dag voor de profronde is Belgie al helemaal in de ban van het wielrennen. Op zondag is het dan op de bank nagenieten om de profs over hetzelfde parcours te zien knallen.

Allemaal veel fietsplezier toegewenst komend weekend!

Sportieve groet,