Wolter Koops & WTC Zeewolde houden van Oranje

Wolter Koops en WTC Zeewolde houden van Oranje.

Onze evenementensponsor Wolter Koops wenst oranje veel succes op het EK 2008 en maakt dit kenbaar dmv een trailer in de kleuren van Oranje die de hele maand juni door Nederland zal rondrijden. WTC Zeewolde draagt oranje ook een warm hart toe en poseerde met de maandagavondgroep voor de hagelnieuwe trailer.

Onze wielen staan ook niet stil in de maand juni..Half juni staat het mega-event voor de WTC op het programma

?De Koops tot Koops?

Osterweddingen (DE) ?Zeewolde

Inmiddels hebben zich al 15 deelnemers aangemeld, waarbij ook een enkeling een deel van de afstand gaat rijden (dit is ook mogelijk omdat er constant volgwagen(s) achter de karavaan rijden). Schroom niet om je aan te melden als je een dagdeel van de tocht wil meemaken, alles is mogelijk. Evenals vorig jaar zullen we weer pauzeren bij de grenspost van het voormalige Oost-Duitsland (muur/ ijzeren gordijn).

Meld je aan?inmiddels 15 man + 2 begeleiders

Wieler 2daagse 14 en 15 juni 2008

Uitdaging: Ruim 500 kilometer in 2 dagen overbruggen!!!

PROGRAMMA

Woensdagavond 11 juni -fietsen inleveren. Tussen 21.00-21.30 uur (evt na de fietstraining) op het terrein bij Wolter Koops. De fietsen worden met zorg vervoert en zullen worden beschermd met dekkleden, dit geschied echter wel voor eigen risico. Indien gewenst kan altijd een beroep worden gedaan op een fietsdoos bij de fietsenwinkel (eigen initiatief).

Vrijdagmiddag 13 juni

We zullen om 12.30 vertrekken, vanaf het terrein van Wolter Koops. De rit zal ongeveer 6 uur in beslag nemen. We zullen welkom worden geheten door de Fam. Koops en de bedrijfsleider met zijn vrouw (& kids) aldaar, onder het genot van een kopje koffie een rondleiding door het bedrijf in Osterweddingen krijgen (dit is zeer de moeite waard). Rond 19.30 zullen we aanschuiven voor het eten in de kantine van Wolter Koops en aangeboden door KTZ. Rond 22.00 uur zullen we in ons mandje duiken. Een enkeling heeft evt de mogelijkheid om later die dag met een vrachtwagen mee te rijden naar Osterweddingen, dit dient echter wel vooraf even kenbaar gemaakt te worden.

Zaterdag 14 juni

Om 5.00 opstaan om vervolgens aan te schuiven voor het ontbijt. Overigens is er bij KTZ douchegelegenheid aanwezig. De slaapzakken, kussens en matras(je) e.d. kunnen in de bus bij Albert worden gedeponeerd. Uiterlijk om 6.00 uur zal het startschot door een medewerker van KTZ worden gegeven en springen we op de fiets. Het eerste deel gaat door dorpjes die de sfeer nog uitademen van het voormalige Oost Duitsland. We plannen diverse korte stops onderweg in (ook bij de muur/ijzeren gordijn), overigens alle stops vandaag bij de auto's van Ellen en Albert, inclusief de lunch. Dit doen we om niet al te veel tijd te verliezen en de spieren in shape te houden. Aan het einde van de middag zullen we in Bad Oeynhausen bij Hotel  www.hahnenkamp.de aankomen. Hotelkosten zijn voor eigen rekening (? 42,50 p/p)?plus het eten.

Zondag 15 juni

Zelfde senario 5.15 eruit en rond 5.30 ontbijten (indien mogelijk??) Uiterlijk 6.00 uur vertrek. We verwachten rond 17.30 uur aan te komen op het Koops terrein in Zeewolde, waar een hapje en drankje klaar zal staan. Familieleden/vrienden/kennissen en uiteraard alle leden van de WTC zijn van harte welkom op het Wolter Koops terrein/kantine om de fietsers te verwelkomen.

Gezien de afstand, zullen we met een gemiddelde snelheid tussen de 26-28 gaan rijden (max. snelheid rond de 30 p/uur), afhankelijk van de wind en het heuvelachtige karakter in het eerste gedeelte v/d tocht.

Kosten:  Een groot gedeelte wordt door ondersteund door evenementen sponsor Wolter Koops. Het Hotel in Bad Oeynhausen dient in ieder geval zelf betaald te worden. Voor de rest alleen eigen uitgaven bij evt stops onderweg. Ellen zal in ieder geval onderweg voor broodjes zorgen en sportdrank/water zoals ook tijdens de 1e Koops tot Koops en het rondje Zuiderzee tiptop geregeld was. Steek zelf altijd een extra reepje en/of banaatje mee.

Wolter Koops sponsort: o.a. de maaltijd op vrijdagavond/zaterdagmorgen het ontbijt (de overnachting bij Koops) en de verzorging onderweg met broodjes/soep/sportdrank/water en ook de hapjes en drankjes bij de aankomst.

ConDoor sponsort: Stelt ook vervoer beschikbaar.

Deelname aan de tocht: Elke deelnemer zal een Wolter Koops gadget ontvangen ter herinnering aan deze monstertocht.

Begeleiders onderweg: Ellen Koops & Albert de Jong.

Deelnemers: 1e editie 11 man.....in 2008 laten we ons verrassen (inmiddels 15).

GPS: Er zal wederom met diverse GPS worden gereden en de routes zijn gefine-tuned t.o.v. vorig jaar.

Lekke banden: vorig jaar hebben we ondervonden dat dit veel tijd in beslag neemt, ditmaal zal het "pech"geval zijn fietsband kunnen repareren in de volgauto en zal later in groep worden teruggebracht.

Meenemen: Wieleroutfit, wielerschoenen!!! extra set kleding/zweetshirts, helm, reserve-bandjes, bidons, slaapzak (evt kussen),  luchtbed/matrasje, handdoek, toiletspullen, bananen/sportrepen....????

Dit evenement verdient een grote deelname...........dus geef je op!!!: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=480

Allemaal heel veel plezier toegewenst!