3e Gerrie Knetemann Classic 14 september

Op 14 september staat de WTC clubrit Soestduinen op het programma....een mooie rit in het Gooi.

Daarnaast zullen er ook een aantal een cyclo gaan rijden.

Aanbevolen rit: CYCLO Er zullen ook een aantal cyclorijders van de club aan de 3e Gerrie Knetemann Classic meedoen (inmiddels 6 inschrijvingen). Met start en finish in het Olympisch stadion in Amsterdam. Een rit door het groene hart met het kopje van Bloemendaal. Dezelfde organisatie als de Stevenrooksclassic. We zullen als groep vertrekken, maar gezien het prestatiegerichte karakter (tijdsregistratie) zullen we waarschijnlijk versnipperd rijden en pas weer bij de finish tesamen komen. Uiteraard kan hij ook als toerrit op het gemak worden gereden.

Indien je je wil aansluiten via de groeps en voorinschrijving tot 31 augustus (scheelt weer een paar Euri), neem dan ff contact op met Michiel v Ramselaar 06-46014161...tot 27 augustus....want hij gaat daarna op vakantie (vooraf aan hem betalen/overmaken)....hij is de coordinator van deze tocht en zal de betaling regelen.  http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=510

Inschrijving ter plaatse is uiteraard ook mogelijk, dus als je op de dag zelf wil aansluiten ben je uiteraard ook van harte welkom.