40 WTCers actief dit weekend

Vele actieve leden dit weekend, ondanks het wat matige voorspelde weer op zondag.

Het laatste pontevenement was een succes mede door de voorbereidende werkzaamheden van de teamleiders Onno (WTC) en Paul (TVZ). Volgend jaar een clubrit van maken en de racefietsers ook meenemen.

De opstapgroep ATB, die voornamelijk door Aart, Anjo en Hans Dijkhuizen ondersteund wordt overtreft alle verwachtingen. Ondanks de afmeldingen van diverse vaste rijders stonden er toch weer 10 man, met weer vele nieuwe gezichten. Mooi dat Raymond na zijn gezondheidsproblemen vandaag het fietsen weer heeft opgepakt. Ook Chretien heeft het ATB virus na het Fiets-Fit plan te pakken en blijft enthousiast. Vanaf volgende week gaat deze groep ook naar de Veluwe, ze zullen dus weer op het oude tijdstip 9.00uur vertrekken.

ATB groep 3 & de racefietsers vertrokken (droog) toch ook nog met z?n achten en de weersomstandigheden bleken achteraf reuze mee te vallen.  Dit keer hadden we ook de grondlegger van de kilometervretercompetitie in ons midden?.Andrea v Loo?..haar kilometerstand dit jaar tot nu toe is 27.000km!!!

Inmiddels telt de vereniging het recordaantal van 118 leden,  een aantal opstappers heeft aangegeven zich nog aan te melden?.zodat we het jaar wellicht boven de 120 gaan afsluiten.

Volgende week weer een hoop leuke fietsmomenten en de Bike-Motion fietsbeurs in Utrecht, waar elke fietsliefhebber zich in een snoepwinkel waant.

Sportieve groet,