Henk Lubberding gestrikt voor 15 jarig jubileum

Op de Bike Motion fietsbeurs zijn  vrijdagavond met Henk en Corina de mogelijkheden voor een fietsclinic besproken  voor ons jubileumfeest.

In samenspraak met Henk hebben we gekozen om in het voorjaar af te reizen naar zijn boerderij in Voorst ipv een clinic in Zeewolde. Het zal een geheel  verzorgde dag worden met een theorie & praktijk  gedeelte  inclusief lunch. De afspraak werd bezegeld met een handdruk.

Deze leerzame dag is een mengelmoes van gezelligheid, aandacht voor de sporter en natuurlijk ook actie. Gedurende deze clinic  zal o.a. aandacht worden besteed aan positie(houding), techniek, training en voeding. Op deze manier zal Henk ervoor zorgen dat de WTCers de beheersing van deze sport naar een hoger plan kunnen tillen, waardoor zij met nog meer plezier hun hobby kunnen beoefenen. Hij gaat ook het "ABS" systeem op de fiets in praktijk brengen.

We hebben gekozen voor de clinic op de race, dus die zal in het voorjaar van 2009 gaan plaatsvinden zodra Henk terug is van zijn jaarlijkse clincs op Lanzarote. De datum (een zondag in april of mei 2009) zal deze week worden bevestigd en dan kunnen de WTCers  zich aanmelden via de site. Het maximale aantal (per dag) is door Henk vastgesteld op 18 personen.  Mochten zich meer personen aanmelden dan zullen we een 2e dag boeken.  Omdat de mogelijkheden nu al vrij beperkt worden en diverse boekingen bij Henk worden geplaatst, zal hier een korte aanmeldingsperiode aan gekoppeld worden.

De hoofdsponsors van de WTC,  ConDoor en Bike-Totaal Zeewolde zullen een deel van de deelnameprijs (a ? 65,= per persoon) voor hun rekening nemen?..de eigen bijdrage is dus nog even afhankelijk van het totaal aantal deelnemers aan deze clinic(s?).

Uiteraard is deze dag bedoelt voor alle WTCers op elk niveau (dus groep 2, 3 en 4).

Ook op het wielerkledingvlak werd er op de Bike-Motion zaken gedaan?..maar daarover later meer???

Sportieve groet,

Programma:

10.15 uur   onvangst koffie met wat lekkers
11.00 uur   techniektraining
12.30 uur   lunch
13.30 uur   wegtraining
17.00 uur   einde clinic

De clinic  is inclusief lunch,koffie/thee, bidon en sportreep van Maxim

Deelname geschiedt geheel voor eigen risico!

Per 2 november is de inschrijving via de site gestart:

Henk Lubberding clinic.

Als bestuur zijn we zeer in onze nopjes dat we Henk hebben kunnen strikken voor ons 15 jarig jubileum. www.teambuildingmetlubberding.nl

De clinic staat open voor alle leden en/of toekomstige leden van de WTC Zeewolde.

Gezien de populariteit van de clinics dienen we nu al te gaan boeken en hebben voor 2 weken een optie voor 3 verschillende dagen in het weekend in april.

Henk wil voor elke (zon) dag minimaal 10 mensen aan de start en maximaal 18 personen om de groep op zo?n goed mogelijke manier te kunnen begeleiden.

De boeking dient over 2 weken bij Lubberding te geschieden, dus indien je jezelf aanmeldt voor 16 november ben je zeker van je deelname, daarna zullen de overige plekken opgevuld worden tot de dag(en) de 18 personen hebben bereikt.

Deelnameprijs:  De hoofdsponsors  (ConDoor en Bike-Totaal Zeewolde) zullen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de deelnameprijs (van ? 65,=), afhankelijk van de deelnemersaantal zal Wilfried de korting tzt bekendmaken. Waarschijnlijk zullen we de eigen bijdrage incasseren via de bekende eenmalige automatische incasso.

Henk & Corina Lubberding zullen ons ontvangen op hun boerderij in Voorst. Wij zullen de hele dag worden verzorgd (incl. lunch en drank).

De eerste zondag  zal 19 april zijn, daarnaast nog een optie op 2 dagen ivm een evt uitloop indien we meer dan 18 aanmeldingen krijgen.

Indien zich meer dan 18 leden aanmelden zullen we meerdere dagen gaan boeken en zal het bestuur de leden indelen. Mocht je willen wisselen met een andere datum, laat het dan ff weten.

Laat de clinic maar vollopen zou ik zeggen:   http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=540