Nu-Swift Cycling Team 2009

Donderdag 27 november ben ik met de directeur van Nu-Swift tot overeenstemming gekomen voor oprichting van het Nu-Swift Cycling Team. Bedoelt voor personeelsleden van Nu-Swift en Cyclo rijders.

Wat betekent dit voor de WTC Zeewolde.

Als official partner van de WTC Zeewolde zal Nu-Swift het evenement Klimmen-Banneux-Klimmen (eind april 2009)ondersteunen en in ieder geval de eerste 25 deelnemers voorzien van een wielershirt.

Sponsoring buitenlandse ritten: De beschikking over de Nu-Swift teambus en extra ondersteuning voor de cyclo's/klassiekers/granfondo's in het buitenland. Iedereen kan in deze voornamelijk buitenlandse ritten (die buiten de WTC ritten vallen) mede gebruik kunnen maken van deze ondersteuning. Ook zal ik met mijn collega van Nu-Swift (Daniel Witteman en nieuwste WTC lid) fietsclinics voor Nu-Swift personeelsleden verzorgen en toerritten begeleiden.

Van het startbudget zal naast de 25 shirts ook een aantal uitgebreidere kledingpakketten worden verstrekt aan teammaten waar ik het afgelopen seizoen deze ritten veel mee heb gereden, dat kan ik uiteraard (naar behoefte) in de toekomst uitbreiden/aanvullen.

Presentatie/foto's voor de Nu-Swift folder zal in 2009 plaatsvinden en Joop de Jong zal de fotoreportage gaan verzorgen, uiteraard zullen we ook gebruik maken van diverse foto's het Klimmen evenement. Het ontwerp blijft overigens een verrassing.

Wederom een leuke aanvulling, waar onze overige bestaande en nieuwe sponsors in vergelijkbare vorm voor diverse evenementen ook interesse hebben getoond.

Overigens is Nu-Swift al vanaf 2003 bij de WTC bekend en leverde ieder jaar de bidon voor alle deelnemers van de Omloop Flevoland....het wielershirt bij het evenement Klimmen-Banneux-Klimmen zal voor de WTC deelnemers een leuke extra aanvulling zijn om deze rit als doel te stellen voor 2009.

Sportieve groet,