Winter Tour de France

Onlangs hebben 5 WTC leden bij WV Eemland meegedaan aan een cycle-cross uitgezet op een parcours rondom de wielerbaan. Robert de Jong kon in de ochtend aan de bak voor de MNC (Midden Nederland Competitie).

Zijn vader (Jan de Jong) stond in de aanslag met zijn camera en heeft een zestal filmpjes op U-tube gezet?..  Op het U-Tube filmpje is hij ook herkenbaar aan de WTC-Zeewolde BikeTotaal broek.   U-Tube:  http://www.youtube.com/watch?v=nlohE8y5UWg

De dag ervoor  werd overigens ook de  clubkampioenschappen Veldrit verreden. Een wedstrijd waarbij de diverse leeftijdsklassen gelijk van start gaan. Robert is inmiddels ingedeeld bij de junioren.  Robert eindigde als 2ee in deze cycle-cross bij de junioren.

Robert is zich goed aan het ontwikkelen in de wielersport......ooit als jongste jeugdlid bij de WTC-Zeewolde begonnen en rijdt nu bij de WV Eemland goede uitslagen in zijn categorie.....we blijven hem volgen.

Uitslagen:

Robin Wennekes

Patrick Groenestein

E/B

Ad Guldemeester

Robert de Jong

Harry Hanneuse (B)

Jaap van Breggen

Richard Hol

Nwl

Nummer 1 t/m 3 waren natuurlijk tevens 1e in hun eigen categorie

Nummer 5  was de beste Belg van dit internationale veld

Nummer 7 was de 1e Nieuweling

Winter Tour de France.

De jeugdleden gingen in de middag van start. Ook ouders,  broers en zussen waren uitgenodigd om aan de winter tour de france deel te nemen. Een twintigtal etappes diende te worden afgelegd.  Uiteraard werd er gestart met een proloog??.een tijdrit die onder luidde aanmoedigingen van familieleden aan de kant in volle vitesse door de papa?s en jeugd over het bevroren en technische parcours werd afgelegd. Na 10 etappes volgde de pauze met bijbehorende oliebollen en warme choco. Na de pauze nog een tijdrit en de overige etappes.  Het geheel werd in de kantine afgesloten met de prijsuitreiking.

Een gezellige dag waar Eric, Laurens, Robert, Alexander en Maurits aan hebben deelgenomen. Met Jan de Jong als cameraman.

Gr,