Openingsrit valt in het water

Helaas bleken de weersvoorspellingen te kloppen. Zondagmorgen regende het pijpenstelen.....op de buienradar was wel te zien dat het "maar" een uurtje duurde....dus toch maar naar het Baken. Daar stonden Wilfried, Rob en Sjon ook te wachten. Met z'on klein gezelschap besloten we deze rit af te gelasten. Terwijl ik het uittik is het idd droog geworden en zal straks met Jan-Willem nog een rondje water gaan rijden.

Er waren echter genoeg activiteiten van WTCers, op zaterdag een vijftal op de ATB bij de trainingsrit in Amerongen, een rit waarbij Frank Scheffer zelfs tot het gaatje moest gaan en weer 100 ATB kilometers kan bijschrijven. Paul was gisteren met een nog grotere groep WTCers voor de club actief om op de race de clubrit naar Hoenderloo op de GPS op te nemen. Rob v/d Heijden zal deze route binnenkort toevoegen aan de GPS lijst.

Wilfried heeft aangegeven dat de koffie v/d club zal worden doorgeschoven naar de zondagrit naar Elburg volgende week.......dan zal Frank, Steven, Krijn en ik in het vliegtuig zitten richting Mallorca.

Goed weekend.