Fietsvakantieweek Alpe d'Huez

Via onze Poldergoud Schaap collega fietsers (Gert Bruggeman heeft hier voorheen ook gereden) ontvingen we het verzoek voor plaatsing van onderstaand artikel...........je weet wel die club waar we vorige week gezamelijk door Harderwijk mee reden. Ze zijn nog op zoek naar collega fietsers die zich willen aansluiten voor deze leuke vakantieweek in Frankrijk. Een erg leuk initiatief van deze polderboys voor een vriendelijke prijs. Wellicht dat we in de toekomst met 2 grote ploegen/clubs eens iets kunnen combineren. Neem contact op met Siebe, hij zal je voorzien van alle informatie. Gr,Alexander

Alpenweek Alp d?Huez

Hallo,

In 2007 en 2008 zijn enkele leden van de fietsgroep van Schaap Holland Poldergoud uit Biddinghuizen mee geweest met een fietsweek in resp. de Franse Alpen en de Pyrenee??n.

Deze fietsweken waren qua organisatie prima voor elkaar en werden georganiseerd door Bikesportholidays. Voor de fietsgroep reden om Bikesportholidays te vragen om een fietsweek voor hun fietsgroep te organiseren. Deze week gaat plaats vinden van 23 t/m 30 mei 2009 in Bourg d'Oisans en omstreken. Dit dorpje ligt op 720 m. hoogte aan de voet van de Alp d'Huez. In deze week wordt uiteraard deze bekende berg beklommen, maar ook nog andere bekende bergen in de omgeving, zoals Les Deux Alpes, Le Croix de Fer, Col du Galibier en Col d?Izoard.

Op dit moment zit de groep nog niet vol en zijn er nog plaatsen over. Dit is dus de kans voor jou om samen met een groep gezellige mensen uit Biddinghuizen en omstreken de bekende ?Hollandse berg? op te fietsen!

De reis er naar toe moet je zelf organiseren, maar daarna wordt alles door Bikesportholidays geregeld. Het verblijf is in vierpersoons caravans of chalets op camping La Piscine (www.camping-piscine.com) Bij aankomst is de koelkast gevuld. Kom je in de loop van de week iets tekort in de caravan dan kun je het doorgeven en wordt het aangevuld. De warme maaltijd wordt geregeld en wordt gezamenlijk gebruikt. Tijdens de tochten is er verzorging en begeleiding onderweg. Daardoor is het mogelijk om boven op de berg voor de afdaling weer droge en warme kleren aan te trekken.

Voor het programma kun je kijken op www.bikesportholidays.nl. In overleg kan het programma overigens worden aangepast.

De prijs voor deze week bedraagt 400 euro. Bij dit bedrag is alles inbegrepen m.u.v. de reis er naar toe en eventuele sportdranken of -repen die je zelf mee wilt nemen. Indien er voor gekozen wordt om ?s avonds een biertje in het dorp te drinken, zit dat er uiteraard ook niet bij inbegrepen.

Op dit moment zijn er nog plaatsen over in de groep. Als je belangstelling heb, geef je dan op via de mail. Het liefst z.s.m., maar in ieder geval voor  28 maart. Dit i.v.m. de reservering. Indien je nog vragen hebt kan dat via de mail of telefonisch 0321-331191.

Siebe Zondervan

Biddinghuizen