Klimmen/Banneux Nu-Swift evenement

Presentatie tbv Nu-Swift evenement.

Dit weekend staat Klimmen-Banneux-Klimmen op de kalender. Diverse personeelsleden van Nu-Swift en van de WTC Zeewolde kijken uit naar dit gezellige weekend. Nu-Swift heeft voor de deelnemers die zich hiervoor hadden ingeschreven kleding beschikbaar gesteld. Dit kan niet ongemerkt voorbij gaan, dus zullen we de uitreiking een feestelijk tintje geven inclusief een fotoreportage van Joop de Jong (Albert de Jong zal ook zijn camera ter hand nemen).

Er hebben zich in totaal 19 personen opgegeven voor Klimmen-Banneux-Klimmen.

Donderdag 23 April

19.00 uur. Verzamelen bij Altius in Zeewolde (Mast 28).  Ontvangst Nu-Swift kleding en evt omkleden op 1e verdieping in dit fysiotherapeutisch test & trainingscentrum.

19.15 uur. Ontvangst (1e verdieping) bij ASIAN PARADISE, het Wokrestaurant  en zalencentrum van de familie Wang in Zeewolde.  Een afgevaardigde van Nu-Swift zal het shirt symbolisch overhandigen en de aanwezige ploeg zal voor de Nu-Swift promowand worden gefotografeerd.

19.45 uur. Vertrek voor een fietsronde rondom Zeewolde. Route via de Spiekweg, stukje Roerdompweg?.daarna rechtdoor de brede Schollevaarweg op (hier zal Joop vanuit de auto foto?s schieten),  na een paar kilometer de Adelaarsweg op en de Gooiseweg oversteken. Via het Nijkerkerpad tot de Spiekweg. Bij het begin van de Spiekweg  nog een afsluitende kiek voor het in bloei staande tulpenveld.

Programma komend weekend. Totaal 19 deelnemers.

Zaterdagmiddag zullen de meeste deelnemers op de camping Schoonbron in Schin op Geul aankomen.

Caravan 1: Familie van Ramselaar (reeds vanaf vrijdag aanwezig).

Caravan 2: Alexander Veerman, Maurits Veerman, Daniel Witteman, Ed v/d Hoeven, Aart Karssen, Davey Karssen.

Caravan 3: Max, Gert Bruggeman, Geert Ribbers, Hans Kranendonk, (nog 2 plekken vrij)

Paul wil in zijn auto op de camping overnachten.

Overige deelnemers overnachten elders of zullen (waarschijnlijk) zondagmorgen afreizen.

Zondag 26 april. D-Day .Om 7.30 uur vertrekken we per fiets vanaf de camping. Rond 8.00 uur in Klimmen bij de start een collectief vertrek en na de groepsfoto gaat eenieder verder desgewenst alleen of in groepsverband (2 afstanden 130 km en 90 km).

Met speciale dank aan Nu-Swift voor het mogelijk maken van dit evenement, Altius en Asian Paradise voor het beschikbaar stellen van de ruimte en Joop de Jong en Albert voor de fotoreportage.

Sportieve groet,