Ellen van den Ham 3x Alpe d'Huez

In de maand Juni gaan meerdere WTCers de uitdaging aan van het beklimmen van de reuzen in Zuid-Frankrijk.

Hans Lems, Ad en wellicht nog 2 man (zijn ook bijna om) gaan half juni de Mont-Ventoux in 1 dag van 3 kanten beklimmen.

Ellen van de Ham gaat haar tanden in de Alpe d'Huez zetten en wil hem maarliefst 3x achter elkaar opvreten.......een mega-uitdaging omdat ze vanaf begin dit jaar serieus de training hiervoor heeft opgepakt e.e.a. onder leiding van Ingrid (Altius).

Namens al je clubleden.....heel veel succes gewenst Ellen met de voorbereidingen/trainingen!!

Hieronder haar relaas en oproep om haar voor het goede doel (KWF Kankerbestrijding) te ondersteunen.

Zeewoldense 3x de Alpe d?Huez op voor goed doel!

Zeewolde ? Tijdens de zomervakantie vorig jaar in Frankrijk liet Ellen van den Ham uit Zeewolde zich door vrienden overhalen om op haar ATB de Alpe d?Huez te beklimmen. Met een flinke portie doorzettingsvermogen lukte het haar de 1860 meter hoge reus van de Franse Alpen te bedwingen! ?Het was heel zwaar, maar eenmaal boven gaf het wel een enorme kick?, vertelt Ellen. ?Ik nam mij voor om te gaan trainen, zodat het een volgende keer soepeler zou gaan!

Die volgende keer is op 4 juni a.s.. Dan zal Ellen nogmaals de monsterberg beklimmen. Dit keer niet zomaar, maar met ruim duizend andere deelnemers, om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. ?Wat is er nu mooier dan een sportieve prestatie te koppelen aan zo?n mooi goed doel??, stelt ze.

Stg. Alpe d?HuZes

Alpe d?HuZes is een actie waarbij de deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.
 Op ????n dag wordt minstens zes maal de legendarische berg beklommen. Ellen van den Ham gaat de uitdaging aan in teamverband, onder de naam Plus Supermarkten Almelo. De teamleden zijn bijna allen naar aanleiding van deze actie gestart met fietsen en doen ieder uit eigen overweging mee. Ook Ellen is pas sinds januari 2009 serieus aan het trainen. Dat doet zij onder leiding van sportfysiotherapeut Ingrid van der Vlist van fysiotherapeutisch test & trainingscentrum Altius in Zeewolde. ?Nu ik een doel heb, kan ik mij er beter toe zetten. Wel was het in het begin naast mijn fulltime baan moeilijk om een ritme te vinden. Nu ik een ritme heb leef ik toe naar 4 juni.?