Enerverende week voor WTC leden

Eerste reacties Omloop: De Omloop Flevoland zit er weer op, wederom een groei in deelname overall. De eerste reacties vullen het gastenboek van de Omloop en zijn zeer positief te noemen. Hulde aan al de vrijwilligers die hiervoor in touw zijn geweest. http://www.omloop-flevoland.nl/default.aspx?PageID=38  Een uitgebreid verslag met foto's zal later wel volgen.

Alpe d'Huzes: Ellen van de Ham was afgelopen donderdag samen met o.a. Joop Zoetemelk en duizenden andere op de Alpe d'Huez te vinden, Ellen bedwong deze berg 3x met als goede doel de KWF kankerbestrijding. We kijken uit naar je verslag Ellen!!

Meer dan 120 leden. Het ledenaantal is door de 120 grens heen.  Richard van Wengen heeft zich o.a. aangesloten (in het verleden heeft hij o.a. de 24 uurs Parijs-Zeewolde volbracht.....gaan we dit nog eens doen???), harstikke leuk Richard en na een paar jaar afwezigheid wederom welkom bij de WTC, vandaag heeft hij de Omloop Flevoland meegereden.

Ploegentijdrit 7 juni. Zondagmiddag starten een 7 tal leden in Vijfhuizen. Zoals beloofd zoeken we voormalig clublid en Nederlands kampioen Henk Buis op in zijn woonplaats. Er zullen 2 ploegen aan de start staan voor de ploegentijdrit. Clubsponsor De Fietsenwinkel-Zeewolde/Huizen (met Eric van Cleef als kopman) en Nu-Swift Cyclingteam. Daarnaast zullen de meeste ook aan de 10 km individuele tijdrit meedoen. Impressie via www.gpvijfhuizen.nl  We hebben nog 3 plekken vrij in de ploegentijdrit, dus als je last-minute nog meewil (10.45 vertrek vanuit Zeewolde), laat het mij dan even weten (Alexander 06-27086942) De inschrijving (kosten) is geregeld door de sponsor(s).