Kledingbeheer in handen Andre Egberts

Zoals reeds gemeld zijn wij als bestuur zeer verheugd dat Andre Egberts het pakket kledingbeheer op zich heeft genomen. Met 125 leden is dit inmiddels geen bijnummer meer gebleken, waardoor het hele jaar de aanvraag doorloopt en in 2009 95 stuks shirts binnen 2 maanden er alweer bijna doorheen gejaagd zijn.

Egberts, Andre

Rede 82

3891 AV

Zeewolde

egberts.a@planet.nl

Dus als je een vraag over kleding hebt of wil bestellen/passen, neem dan even contact op met Andre, tijdens de trainingen of per mail/tel.

Er is nu duidelijkheid, waardoor de (speciale) bestellingen van de broeken ook voor het ATB seizoen kunnen worden uitgeleverd en de voorraad positie op peil kan worden gebracht.  Ook gaan we voor het eerst een 2e bestelling shirts/bovenkleding in 1 jaar doen, om de voorraad aan te vullen. De Bioracershirts vielen erg in de smaak en veel bestaande leden hebben hier inmiddels ook een shirtje van in de kast hangen.

Voorraad per 25 juli 2009 (inmiddels bij Andre)

Shirts korte mouw: maat4-2x/maat6- 1x/maat7-4x

Shirts Lange mouw: maat2- 1x/maat4-1x/maat6-1x/maat7-2x/maat8-4x/maat9-3x

Body Windblocker netz: maat 9

Jack Windtex dun: maat 6

Koersbroeken: maat3-1x/maat4 1x/maat5(touwtje, geen bretels)- 1x & 1x kindermaatje.

Winterlangebroek met zeem: maat 3

Tevens nog 10 setjes handschoenen XXL en 1x Small??.de laatste gaan eruit voor 7,50.

Vanaf begin oktober trachten we om shirts korte mouw/lange mouw (een aantal windbreaker body?s)  en de koersbroeken weer voldoende op voorraad te hebben.

Andre alvast enorm bedankt.

Sportieve groet,