Update - Lanzarote maart 2010

Update 10januari 2010 Trainingskamp Lanzarote

-          Inmiddels 12 aanmeldingen!!!  Frank, Steven, Krijn, Alexander, Rinus, Hans Lems, Henk Los, Hester Agterberg
Martijn Wils, Andre van Til, Ellen van den Ham en Eric Wolbers.

Helemaal super!!!!

-          Keuze is gevallen op Lanzarote

-          Hotelkeuze Lanzarote ook bekend Club Santa   http://www.clublasanta.com/Biking-6163.aspx

Beste fietscollega's,

De winter met zijn donkere en koude dagen nadert. Elk jaar weer een uitdaging om daar goed doorheen te komen. Een lichtpuntje om naar uit te kijken is dan de trainingsstage in de 2e week van maart. Heerlijk om dan met korte broek in de zon weer buiten te fietsen in een landschap waar je normaal alleen een zomervakantie doorbrengt vanuit een hotel waar je niets te kort komt. Daar wordt dan de basis gelegd voor een goed wegseizoen. Een goede start is het halve werk.

De  bestemmingen voor 2010 is op Lanzarote gevallen.

We zullen met vliegmaatschappij Ryanair vliegen vanaf Weeze (dichterbij kan nauwelijks).  Op Lanzarote zullen we een hotel aan zee boeken?.Club Santa?.een hotel gericht op de (top) sporter met een groot 50 meter zwembad en een subtropisch zwembad. Frank Heldoorn en Henk Lubberding verzorgen vanaf deze locatie ook hun clinic?s. De fietsen kunnen we ook aldaar huren of je/we nemen eigen fiets mee.  Lanzarote wordt ca 750 euro, halfpension (inclusief fietshuur van 85 Euro), met 3 personen op 1 kamer/app is het zelfs nog iets goedkoper. Lanzarote is al lekker warm en met zijn lavavelden heel bijzonder. We kunnen met een grote groep, met onze eigen groep of individueel fietsen, wat je maar wilt?..vrijheid blijheid en 's avonds staat het eten weer klaar. Een ultime mogelijkheid om sportief te ontspannen na een zware winter. Verkoudheidjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.  Maart 2009 zijn Krijn, Frank, Steven en Alexander naar Mallorca geweest (verslag en foto?s zijn terug te vinden op de site).

Op 15 oktober willen we een keus maken en boekingen gaan doen.

Laat't ons weten of je interesse hebt. Eventuele vragen beantwoorden we graag.

Frank en Alexander