Rondje Texel

Inmiddels al 8 inschrijvingen.....leuk dat dit jaar weer een groot aantal WTCers aansluiten.....maak jij de 10 vol!!

PRACHTIGE VELDTOERTOCHT OP TEXEL.

Op zaterdag 17 oktober  is het zover: de eerste Veldtoertocht van de Noord-Hollandse Veldtoertochten 2009/2010.
De tocht is op Texel en wordt georganiseerd door Toerclub Taxi 312000 Texel. HRTC DOK fungeert als start- en finishlocatie.
Inschrijven op DOK (Den Helder) tussen 07.00 en 08.45 uur.
Vertrek naar boot om 09.00 uur in groepsverband onder begeleiding van politie te motor.

De tocht start op het terrein van HRTC DOK aan de Guldemondweg in de Den Helder, eerste afslag na vliegveld De Kooy en finisht op Texel. Voor Texelaars is er tussen 09.00 en 10.00 uur startgelegenheid bij het gebouw van Rijkswaterstaat naast het fietsenverhuurbedrijf op de haven (bij de boot)

De kosten bedragen ? 8,50  NTFU-leden en KNWU-leden betalen op vertoon van hun TFK respectievelijk licentie ?7,50 - en kinderen tot en met 12 jaar betalen ? 5,- Deze prijzen zijn inclusief bootkaart. De boten vanaf Texel vertrekken op het hele uur. Op DOK is kleed- en douchegelegenheid en na afloop kun je eventueel je fiets schoonspuiten

De veldtoertocht op Texel is een van de mooiste veldtoertochten uit het winterprogramma van het samenwerkingscomit?? van zes toerfietsclubs uit Noord-Holland boven het Noordzeekanaal: ALCMARIA VICTRIX, LE CHAMPION, HRTC DOK, OMNISPORT, Toerclub TAXI 312000 (Texel) en Toerclub WERVERSHOOF.

De prachtige, vijftig kilometerlange route op Texel door duin, bos, langs heide en over het strand - halverwege koek en zopie -is al jaren een van de meest afwisselende tochten van Nederland. Natuurlijk zijn prachtige onverharde fiets(schapen)paadjes in het traject opgenomen. Wie Texel zegt, zegt schapen. Voorzichtigheid is dus op zijn plaats.

Jan Willem en Alexander gaan in ieder geval, wil je aansluiten meldt je dan aan: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=417