Weekend was weer boordevol fietsactiviteiten

De club expandeert in een steeds grotere versnelling, ondanks dat we het laatste kwartaal zijn ingegaan komen er iedere week nog leden bij?inmiddels al 132 leden, zouden we volgend jaar nummer 150 kunnen gaan inschrijven?

Afgelopen vrijdag heeft de BikeMotion in de jaarbeurshallen zijn deuren weer geopend, je kwam ogen tekort om al het moois te aanschouwen. Vooral de Pinarello stand viel erg op met de lancering van de bloedmooie Dogma (Peter Bouwman is binnenkort op dit juweeltje te bewonderen).  Adrie van Diemen stond er ook, Frank en ik zullen volgend jaar door hem begeleid worden, waaronder een compleet programma met een vijftal clinics met als doel de cyclo?s nog sneller te rijden.

Vrijdag is ook Michiel van Ramselaar met Kim in het huwelijk getreden, zij werden in het echt verbonden in het oude gemeentehuis in Harderwijk door de burgermeester van de stad. Enkele WTCers waren op het feest te vinden. Namens je teamgenoten Michiel?van harte.

Zaterdagmorgen stonden een elftal WTCers en TVZers klaar voor het laatste pontevenement, altijd gezellig om medesporters (ook de lopers van de AVZ) te ontmoeten in het restaurant van de RCN.  Onno & Louis bedankt voor de begeleiding van de fietsers.

Zaterdagavond was Rob van Zetten te vinden in Eerbeek voor een avondATB Halloween rit. Ongetwijfeld een superervaring.

Zondagmorgen stonden weer 3 ATB groepen met dik 20 man paraat voor een mooie ATBrit naar Putten, lekkere temperaturen en mooie tracks, een aantal singletracks konden nog van de toertocht van de dag ervoor worden nagereden. Rond 10.30 konden we allen aanschuiven voor een lekker kop koffie.  Dit keer ook weer 2 nieuwe gezichten. Sjors (die de dag ervoor ook de pont te vinden was) reed lekker mee. Ook Sander, een vriend van Michiel die ik op de bruiloft sprak had zijn stoute schoenen (uuhh gympen) aangetrokken en trappelde lekker mee. Na de pauze nog even over het dak van Garderen om weer aan te komen bij de Strokel.  Op de weg terug over de dijk kwam ook Krijn met Guido ons weer tegemoet, zij waren lekker aan het rossen geweest op de veldritfiets in Nunspeet. Gert moest helaas verstek laten gaan ivm gezondheidsproblemen van zijn moeder, alleen Peter Bouwman bleef hierdoor op de racefiets steken.

Helaas is Max op het laatste singletrack paadje hard in aanraking gekomen met zijn schouder tegen een boom?.het deed behoorlijk pijn?dus de broers zette direct koers richting het ziekenhuis. Hierbij het relaas van Max:  Hoi fietsmakkers,  Ja daar lag ik dan... met een gewicht aan m'n arm terwijl het helemaal niet nodig was (geen arm uit de kom). Pijn doet het zeker: af en toe flinke pijnscheuten! Maar ja, rust en 'dikke' pijnstillers zijn de enige remedie. Hopelijk zal die botsplinter van mijn schouderkom op z'n plek blijven zitten en weer op de goeie manier aangroeien, anders moet ik onder het mes! Volgende week maandag moet ik terugkomen, voor weer nieuwe foto's. Dus komende dagen rust houden en voorlopig niet fietsen (shit), hopelijk ben ik hersteld voor 22 november voor de clinic met Henk Lubberding. Groet, Max

Frank Scheffer had ook iets speciaals op de zondag, de langste strandrace van de wereld?maarliefst 135 kilometer over het strand. De start in Hoek van Holland en finish in Den Helder, na 4 uur kwam hij alweer binnen, met een moyenne van 31,7 per uur?petje af!

A.s. donderdagavond de ledenvergadering in het clubgebouw.

Wellicht tot dan.

Sportieve groet,