Evenementen WTC & Cyclokalender 2010

Vijf grote evenementen WTC Zeewolde voor 21010 (al) bekend.

Daarnaast ook een uittreksel van populaire ritten uit de cyclokalender 2010.

1. Het (2e) Rondje IJsselmeer komt op veler verzoek terug op de agenda. In 2007 een groot succes, deze 388km lange rit langs de oevers van de vroegere Zuiderzee. Nadruk ligt uiteraard op de tweedaagse. Met overnachting in de trekkershutten op de camping "de Waps" in Oudemirdum in Friesland. De penningmeester heeft reeds aangegeven dat de overnachtingskosten uit de clubkas zal worden betaald. Er zijn 5 hutten, dus plaats voor 20 leden, op volgorde van aanmelding....indien dit onvoldoende blijkt te zijn, kunnen uiteraard ook tenten in de volgwagen worden meegegeven, want we willen de 20 ruimschoots gaan overtreffen. Mocht je van het hotel gebruik willen maken dan is dat ook mogelijk (loopafstand van de camping, vorige editie hebben we daar ook ons ontbijt genuttigd). De datum is vastgesteld op zaterdag 19 en zondag 20 juni. Ook zullen enkele WTCers aansluiten die er een eendaagse van willen maken (en tot de lunch met ons oprijden).

2. Familieweekend/Fietsweekend Camping Ibbenburen: Tecklenburg Rundfahrt. Ook terug van weggeweest, een prachtige tocht door het Tecklenburger Wald in Duitsland. Ivm hemelvaartsdag op donderdag, kan hier evt een lang weekend van worden gemaakt. De tocht zal op zaterdag worden verreden. De Camping Truma is een echte gezinscamping met diverse activiteiten, de tocht komt hier ook langs en de start is vlakbij.

3. YES....we gaan naar Engeland!! Na 13 jaar gaan we de uitdaging weer aan, de WTC Zeewolde zal voor de 2e keer het avontuur aangaan. Begin september zullen we op vrijdagavond inchecken in Hoek v Holland op de Veerboot naar Hull. Op vrijdagavond is er op dit schip van alles te doen. Zaterdagmorgen meren we aan in Hull en zullen een prachtige rondrit maken van 143km (Rob v/d Heijden zal de rit op GPS uitwerken, hij was destijds deelnemer samen met Aard Weijers). Onderweg hebben we uiteraard tijd voor een uitgebreide lunch in een typisch Engels etablisement. Aan het einde van de middag komen we weer aan bij de boot. Zondagmorgen aankomst in Nederland.

4. 5e Koops tot Koops. Wolter Koops Transport-Zeewolde. Afsluiting race-seizoen. Na het daverende succes van de 2009 editie heeft de familie Koops de 5e versie van harte toegejuicht.

5. Omloop Flevoland op 4 juni.

Gran Fondo's / Cyclo's 2010 en andere specialties op fietsgebied.   Gaarne jullie aanvullingen/ideeen of aanmeldingen via reacties op dit artikel of PM

Januarizaterdag 9 januariEgmond Pier Egmond StrandraceFrank, Alexander
 zondag 17 januari Classique d'Alphen ATB CycloFrank, Alexander (onder voorbehoud)
 zondag 24 januariATB Wintermarathon LemelerveldATB programma
 zondag 31 januariTake off, Sneller Bergop Adrie v Diemen- ArnhemFrank, Alexander
Februarizaterdag 13 februariBostocht in Arnhem ATB programma
 zondag 14 februariDijk tot Dijk strandrace (businessteam)Frank, Alexander, Michiel
Maartzat 6 t/m 13 maartTrainingsweek LanzaroteDeelnemers: 11 WTCers
 27 of 28 maart 2e Clinic Adrie v Diemen Bergop 2010  in ArnhemFrank, Alexander
Aprilzaterdag 3 april Ronde van Vlaanderen   4 & 5 april pasen
 zaterdag 10 aprilVeenendaal-Veenendaal
 zaterdag 17 aprilAmstel Gold Race
 zondag 18 aprilPeter v Petegem Classic (Belgie)
 zondag 18 aprilTeutenburgerwaldtocht
 24 of 25 april3e Clinic Adrie v Diemen Bergop 2010  in SlenakenFrank, Alexander
 zaterdag 24 aprilRonde van Noord-Holland
 zondag 25 aprilKlimmen-Banneux-Klimmen
Meizaterdag 1 mei
 zaterdag 2 mei
 zaterdag 8 meiGiro toertocht vanaf regio AmsterdamAlexander
 zondag 9 meiElfmerentocht Sneek
hemelvaartdonderdag 13 meiSteven Rooks ClassicFrank, Alexander
 zaterdag 15 meiFamilie/Fietsweekend WTC   Tecklenburg RundfahrtWTC ZEEWOLDE EVENEMENT
 15 of 16 mei 4e Clinic Adrie v Diemen Bergop 2010 SlenakenFrank, Alexander
 zondag 23 meiTilff Bastogne Tilff
2e pinksterdagmaandag 24 meiElfstedenfietstocht (snel vol!!)
 zaterdag 29 meiBilzen Classic (Belgie)
Juni5 of 6 juni5e Clinic Adrie v Diemen Bergop 2010 SlenakenFrank, Alexander
 zaterdag 5 juniOmloop FlevolandWTC ZEEWOLDE EVENEMENT
 zondag 13 juniTrois Ballons