Podiumplaats voor jeugdlid Robert de Jong

Rondom en op de flanken van de ?Bigspottershill?, de pyramide van de Floriade in Haarlemmermeer werd de laatste cyclocrosswedstrijd van het seizoen verreden.

In een zwaar parcours met vele beklimmingen was Robert met een kopstart al snel voorin de groep te vinden, met nog 2 man reedt Robert weg van de groep en halverwege de wedstrijd moest ook de 3e man lossen, waarna Robert samen met Jeffrey van de AXA-Valeirenners afstand nam. Bij 1 van de steile afdaling 2 ronden voor het einde kwam Robert ten val en moest hij uiteindelijk genoegen nemen met een 2e plaats.

Een mooie afsluiting van het Veldseizoen waar met 2 podiumplaatsen en een 17e plaats op het Nederlands kampioenschap tevreden op kan worden teruggekeken.

Uitslag 1e 5 Junioren.

1.         Jeffrey Vink ? AXA-Valeirenners

2.         Robert de Jong ? WV Eemland

3.         Paul Schuurmans ? WV Schijndel

4.         Mitchell Van Der Haas ? Restore Cycling

5.         Eelke Van Der Horst ? JvR De Batauwers

Van onze Reporter ter plekke.