Update: Bergrace ATB Cup-Off the road 2010

28 maart, hebben we inmiddels 3 inschrijvingen.

"Bergrace Off the Road" - Holland ATB Cup is de enige echte en ook nog eens de spannendste en zwaarste ATB competitie in Nederland.

Interessante Top ATB wedstrijden in ons eigen land. Dat wil zeggen geen uren in de auto zitten.  De hele familie en vele fans kunnen hun favoriet aanmoedigen maar ook genieten van de prachtige mountainbikesport op mooie locaties in een fraaie natuur.

Teampresentatie: De cyclo-rijders van de WTC Zeewolde willen in ieder geval van start gaan in Wageningen 28 maart en Arnhem 6 juni  (thuisbasis van Nu-Swift), die de rijders tijdens de wedstrijden wil ondersteunen, dmv een teambox in de buurt van start /finish  waar de auto komt te staan en ruimte is voor een presentatie/party-tent voor de fietsen en supporters. We zijn van plan om voor de 150 minutenrace in te schrijven.  Heeft ook als voordeel dat we lekker vroeg starten.  Laat het mij even weten indien je ge??nteresseerd bent ?.dan kunnen we ons gaan inschrijven voor Wageningen.   (eind februari schrijf ik ons in).

"Bergrace Off the Road - Holland ATB Cup? is een serie van vijf mountainbike wedstrijden waaraan iedereen kan deelnemen en waar de toppers en liefhebbers tegelijk starten. Er is een keuze mogelijkheid uit drie verschillende wedstrijden 75, 105 en 150 min. Een aantal parkoersen zijn, volgens zeggen, op de mooiste en meest uitdagende mountainbike locaties in Nederland, die zijn onder andere in Wageningen, Arnhem en Oosterbeek en nieuw is de fantastische locaties Oss en Landgraaf (rond om Snowworld). De parkoersen gaan over bestaande smalle en brede paden, tegen stevige forse hellingen en over flinke afdalingen. Allemaal door de prachtige natuur van een bijzonder landgoed of park.

Het zijn evenementen waar de deelnemer en de toeschouwer centraal staat en waar iedereen op zijn manier volop kan genieten van de vele facetten die de mountainbike sport zo mooi maakt.

Wanneer je de winnaar bent of hoog eindigt in de Holland ATB Cup behoor je tot de beste mountainbiker van Nederland. De reden is heel eenvoudig, het zijn vier wedstrijden op wellicht de vier zwaarste parkoersen in Nederland met een kwalitatief goede en grote bezetting aan deelnemers. De winnaar kan rustig zeggen 'ik ben de kampioen van de zwaarste competitie in Nederland?. Om de eenvoudige reden een vergelijk is er niet in ons land. Daarom worden de winnaars dan ook op passende en sfeervolle wijze gehuldigd.

De "Bergrace Off the Road" evenementen staan bekend om zijn gezellige en relaxte sfeer met als middelpunt de grote tent. Daar tref je aan de catering met warme koffie & thee, gekoelde drankjes, hamburgers en div. belegde broodjes etc. Allemaal te nuttigen op het gezellige terras met muziek en een perfect uitzicht op het parcours inclusief goede informatie over het verloop van de wedstrijd.

Samengevat

Vijf interessante Top ATB wedstrijden in ons eigen land. Dat wil zeggen geen uren in de auto zitten.

Daarom nodigt de Stichting ?van Berg tot Berg race" iedereen uit om deel te nemen aan de Holland ATB Cup of minstens ????n van de vijf wedstrijden en supporters mee te nemen.

Sportieve groet,