Grand Depart Rotterdam

Op naar Rotterdam

Op 3 juli, rondom de start van de Tour de France in Rotterdam, organiseren vijf collega-toerclubs uit Rotterdam en omgeving een groots toerfietsevenement, de Tour de Rotterdam. De Tour de Rotterdam bestaat uit drie verschillende tochten. De pelotonstocht van 150 kilometer en de vrije toertochten van 95 en 140 kilometer bieden een unieke gelegenheid om het Tourgevoel zelf te ervaren.

Aan de pelotonstocht, waarbij zelfs een heuse reclamekaravaan zal meerijden, mogen uitsluitend NTFU leden deelnemen. Het aantal plaatsen voor deze tocht is gelimiteerd. Daarom lichten we u, als NTFU vereniging, als ????n van de eersten in over het openstellen van de inschrijvingen. Via uw eigen website en emailverkeer kunt u dan uw eigen leden hierover berichten. Wilt u daarbij een banner of logo van de Tour de Rotterdam gebruiken, dan kunt u terecht op de speciale webpagina. Alle deelnemers aan de vrije toertochten en de pelotonstocht ontvangen als herinnering aan deze unieke dag een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen wielershirt.

Inschrijven kan vanaf 17 maart om 12:00 uur via de website www.tourderotterdam.nl. Voor de gezinstochten kan men alleen op de dag zelf inschrijven.

Meer informatie:
Kees Nieuwland:
Website: www.tourderotterdam.nl
Logo en banners: www.wielercomiterijnmond.nl/media.php

Voorbereiden
Wilt u deelnemen aan de Tour de Rotterdam op 3 juli, maar bent u nog niet helemaal in conditie? Neem dan deel aan de door de NTFU geselecteerde toertochten die u kunt gebruiken als voorbereiding.

Geselecteerde toertochten
Omloop Rotterdam11 aprilBarendrecht, Schiedam, Spijkenisse en Zevenhuizen