Hoge opkomsten tijdens clubritten

Na Vlaanderens mooiste is het vrijwel droog gebleven, naast een groot aantal nieuwe leden heeft dit er mede toe bijgedragen dat we iedere clubrit met zo rond de 40 personen bij het Baken klaar staan voor vertrek.
Afgelopen maandag in 1 grote groep van 35 personen, wat hierbij opvalt is dat ondanks de snelheid we met een gevarieerd aantal niveau's klaarstaan. De opstapgroep en snelheid staat bij de maandagavond hierbij centraal. Voor de kleppers staat deze avond dan ook bekend als hersteltraining van vaak de dag ervoor.

Woensdagavond waren we met 39 personen. Twintig in groep 2, twaalf in groep 3 en zeven personen voor groep 4. De bijgaande foto (bij de windmolens) is genomen vanuit het zadel in groep 2 op het nieuwe fietspad die langs de onlangs geplaatste windmolens is gelegd. Een mooie nieuwe lus langs de A1 (tussen Stichtse brug en aansluiting A6).  Een mooie avondrit met weinig wind.

Ons opkomstrecord van WTCers was vorig jaar tijdens de Omloop Flevoland .....44 clubleden, dit getal zullen we dan ook weldra verbeteren.

Morgen....zondagmorgen staat er een mooie clubrit naar Hoog-Soeren op het programma, altijd lekker om de bosrijke omgeving van de Veluwe op te zoeken. Frank zal de eer hoog houden voor de club tijdens de Fiets Challenge in Vaals. Denk nog even aan de standen voor de kilometervretercompetitie.