Alpe D'HuZes 2010, Eric Woltheus

Beste clubleden,

Ja ja ik doe ook mee aan de Alp d'HuZes 2010 tocht. Luister om je heen of begin er over en je hoort wel iemand die mee doet.
Naar wat ik begrepen heb dit jaar 2.700 deelnemers. Dat is meer dan mooi want zoals in het onderstaande verslag  vermeld staat is het een mooi en goed verhaal wat de aandacht van iedereen even verdient.

Beste familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s,

Uitdagingen in je leven mag je eigenlijk nooit uit de weg gaan, die moet je oppakken, uitdragen en gewoon doen.

Iets wat voor jullie ook een bekend fenomeen is en dat is altijd een goed motto,  uitgangspunt.
Voor mijzelf ben ik voor 2010 de volgende uitdaging aangegaan en de laatste tijd heb ik jullie daar al eerder over geïnformeerd:

Een sportieve bijdrage leveren aan de                                                                          op 3 juni 2010 in Frankrijk.

Een geweldig sportief fiets evenement waaraan een goed doel is gekoppeld: Stichting ‘Opgeven is geen optie’, een stichting die een bijdrage levert aan de strijd tegen (de gevolgen van) Kanker. Dit doen zij via de Stichting KWF Kankerbestrijding waarbij zelfs een eigen stichting programma, A-CaRe wordt gefinancierd. De Stichting is met trots een ‘non - cost’ organisatie, zij organiseert haar volledige bedrijfsvoering op sponsoring voor al haar benodigdheden, een groot aantal vrijwilligers en diverse gratis services.  Elke gesponsorde Euro gaat dan ook in haar programma. Voor meer informatie kan ik alleen maarverwijzen naar de bijgeleverde sheets en/of www.opgevenisgeenoptie.nl. Ik denk dat dit voor zichzelf spreekt.

Eind vorig jaar ben ik door het  Alpe d’HuZes team ‘Kan Niet bestaat niet’ gevraagd om 3 juni a.s. de Alpe d’Hues zes keer, 160 km klimmen en dalen, 6.600 hoogtemeters te beklimmen op één dag. Nu fiets ik alweer ruim een jaar, redelijk fanatiek maar dit is echt een enorme uitdaging voor mij en die ga ik niet uit te weg.  De laatste tijd is goed getraind d.m.v. het zoveel mogelijk rijden van klassiekers als Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Klimmem - Banneaux - Klimmen, Giro d’Italia en de komende twee weken Grenslanden en Luik Bastenaken Luik.

Om het allemaal mogelijk te maken ben ik met mijn team op zoek naar sponsors voor de prestatie die wij 3 juni a.s. willen gaan volbrengen. Via de link

kunnen jullie mij rechtstreeks en indirect het team sponsoren. Twee mogelijkheden daarvoor:

*       Een vastbedrag, overmaken via het gebruikelijke ‘telebankieren’

*       Een variabelbedrag sponsoren per beklimming, waarbij jullie een toezegging doen en laterbetalen als de prestatie geleverd is

Als jullie mogelijkheden zien,wat ik enorm op prijs zou stellen dan hoor ik dat graag. Geef mij een berichtje dan vertel ik daar meer over maar voorop staat:
                               Elke Eurocent is er één en die telt mee en wordt meer dan gewaardeerd

Ik hoor graag van jullie op korte termijn, ook als er vragen zijn ben ik bereikbaar. Dan kan ik vervolgens samen met jullie een aantal stappen doornemen om alles goed te regelen voor een sponsoring. Laat in ieder geval reacties achter op
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/ewoltheus/team/ofvolg mij via http://twitter.com/EricWoltheus.

Eric Woltheus                                                                             EWoltheus@Eiffel.nl
Rede 53                                                                                                        Mobiel: +31 626564659
3891 AP Zeewolde
www.twitter.com/EricWoltheus