Gratis ATB kennismakingstrainingen voor de jeugd

Update: Vanaf vanavond gaat de eerste clinic (van de in totaal 3) beginnen. Deze woensdagavond wordt onder leiding van Michel Blom, Joris Pauw en Jon Bos begonnen met de trainingen in Zeewolde. Inmiddels hebben zich al een tiental jeugdigen ATBers opgegeven. Heel veel plezier toegewenst!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De Wieler Tourclub Zeewolde start binnenkort met ATB- en voor de jeugd. Zeewolde kent een prachtig ATB parcours en daar wil de WTC de jeugd enthousiast voor maken. Dit originele initiatief is bestemd voor de jeugd van 10 tot 18 jaar.

Er wordt gestart met een drietal gratis (!) kennismakingstrainingen. Onder begeleiding van een aantal leden van de WTC worden de bossen van Zeewolde verkend, uiteraard daarbij rekening houdend met het behoud van de natuur. Tijdens de trainingen wordt naast fietstechniek ook aandacht besteed aan onderhoud, kleding, fietsafstelling enz. Ook zijn er diverse spelelementen ingebouwd die gericht zijn op fietsbeheersing en conditie. Kortom, aan alle aspecten van deze sport is gedacht. Zowel nieuwe als ervaren deelnemers zijn welkom. De eerste training is op woensdag 16 juni, de volgende op 23 juni en 30 juni. We verzamelen om 18.50 uur bij zwembad Het Baken. Om 19.00 uur start de training die dan tot ongeveer 20.30 uur duurt.

Natturlijk is een aantal zaken nodig om (veilig) te kunnen ATB-en: een ATB fiets (nieuw of oud), een helm, een legitimatiebewijs (als je dat hebt) en een telefoonnummer van je huisadres. Als je niet alledrie de dagen kunt: geen probleem, je kunt ook later instappen. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@wtc-zeewolde.nl of bellen naar de coördinator, Michel de Blom (06-13466901)