Halloween ATB nachtrit Eerbeek

Zojuist een mailtje van Rob ontvangen met de aankondiging van de Halloween ATB rit op 30 oktober.

Een unieke ervaring die je niet mag missen, het enthousiaste verslag en de foto’s spreken voor zich.  Schrijf je snel in voor dit leuke ATB event (direct bij de organisatie, zie link) want vol=vol. Klik jezelf ook nog ff aan op de WTC-site, leuk om te zien voor clubgenoten wie er nog meer gaan en helpt twijfelaars wellicht over de streep. Een aantal WTCers hebben zich al ingeschreven, zelf kon ik ook de verleiding niet weerstaan J

Reactie van Rob van Zetten: Verleden jaar geweest en dit is een evenement wat je niet mag missen!!  Kijk eens naar de editie van vorig jaar en de reactie van de deelnemers.

Heb jij wel eens dwars door een kroeg gereden met de ATB en vervolgens door de supermarkt, de fietsenmaker om daarna door een sporthal te rijden. Daarna het donkere bos in waar je werkelijk van alles tegen kom van heksen tot een ware spooktrein.

IK ben wel wat gewend maar dit was verreweg het fraaiste evenement wat ik heb meegemaakt op de fiets.

Rob

Info van de organisatie:

Vanwege het succes van deze rit vorig jaar hebben wij in samenwerking met Lions Club Z.O. Veluwe en de Ondernemersvereniging Eerbeek besloten hieraan een vervolg te geven.

Niet zomaar een vervolg, maar een vervolg waarbij nog meer ondernemers hun deuren voor de fietsers zullen openen op de avond van Halloween!

30 Oktober is het zover, "Halloween EERBEEK" is dan een feit, en jij mag hieraan deelnemen.

Inschrijven kan via de website www.halloweeneerbeek.nl.

Wacht niet te lang, het aantal deelnemers is beperkt en VOL = VOL !

Succes met inschrijven en heel veel sterkte op 30 Oktober!

Met Halloweengroet,

Namens Halloween EERBEEK