Winterseizoen van start

Winterseizoen 2010-2011 staat ook weer bol van de activiteiten, alles wat fietsen interessant maakt komt aan bod.

1. Racefiets.
Normaal gesproken wordt in oktober de racefiets in de garage geschoven om er in maart pas weer uit te trekken. Dit winterseizoen is het kader (captains) van de wegracers het grootst, dat zegt wat!
Captains: Gert Bruggeman is het aanspreekpunt voor deze groep, hij heeft toegezegd dat er rekening zal worden gehouden met het niveau van de deelnemers van de dag. Stef Laarman en Peter Bouwman zullen hem daarin ondersteunen. Vertrek: 8.45 uur bij de gele potloden op de dijk. Er zal naar de Strokel worden gereden om de evt meegereden ATBers af te zetten. De mooie gebieden van de Veluwe zullen worden opgezocht.

2. ATB.
ATB Seizoen 2010-2011, En het ATBen dan?? Uiteraard komt dit ook volop aan bod, niet alleen in het bos maar ook op het strand.....verschillende disciplines dus. De toertochten in het bos (Strokel-H'wijk en NTFU ritten) blijven op het programma staan, maar het aantal cyclo's (wedstrijden met daglicentie) groeit (Bart Brentjens/Strandraces/11bergen etc). Dus zoals eenieder dat inmiddels is gewend van de WTC Zeewolde: het staat in het teken van: Bos-Strand-Toertochten-Cyclo's & Clinic's. Vanwege de variëteit in het programma zullen we de mogelijkheden van captains per week bekijken, maar dat gaat helemaal goedkomen. We hopen in ieder geval vanaf de Strokel weer met 2 groepen te gaan rijden. Een groot aantal leden hebben in ieder geval aangegeven best een paar keer de kar te willen trekken (o.a. Michiel/Onno/Paul/Alexander). Vertrek: per fiets om 8.45 uur met de racers vanaf de gele potloden en per auto om 9.00 uur vanaf het Baken.

Wekelijks zal ik iedereen per mail op de hoogte stellen per mail van het weekendprogramma.

Heel veel plezier toegewenst!~

Sportieve groet,