Malmedy, de Raid des Haut Fagnes

Dit jaar gaan we op veler verzoek een zeer aansprekende ATB Marathon in de zomer rijden.

De keuze is gevallen op de Belgische Ardennen. De Raid des hautes Fagnes in Malmedy.

We willen met een zo groot mogelijke groep in het ConDoor/WTC blauw een van de mooiste en uitdagende ATB marathons gaan rijden die er op de kalender staat en tevens op hit/run afstand is.

Jeroen & Marc hebben deze marathon de afgelopen jaren al gereden en van harte aanbevolen. Volgens Marc is de 65 km al zwaar zat en ben je daar rond de 4 uur mee zoet, dus die zullen de meeste rijden.
Deze marathon kan dus als zeer zwaar worden bestempeld, alleen op de 65 km zijn al 4 posten onderweg.

Mocht je meer info over deze marathon willen inwinnen, dan kan je terecht bij Jeroen of Marc of uiteraard via de site van de organisatie.
De snelste Zeewoldense ATB-er Ronald Langstraat gaat voor de 115 km.

Afgelopen zondag hebben we een inventarisatie gedaan en binnen een paar dagen hebben zich inmiddels al elf personen ingeschreven, het leeft.... dus we gaan met een hele grote club afreizen.
Sportfotograf, zal onderweg flitsende actiefoto's maken. Deze foto's gaan we o.a. gebruiken voor de nieuwe site-layout.

Het programma zal de komende weken verder vormgegeven worden.

Voorlopige deelnemers: Ronald Langstraat, Marc, Jeroen, Michiel, Frank, Alexander, Eric, Hans Kranendonk, Sjors, Arius en Max

Maar schrijf je nu in

Uiteraard moet iedereen zich individueel bij de Belgische organisatie vooraf inschrijven (zie link onderop).

Inschrijfkosten: 20,- Euro en voor de eerste 1.000 inschrijvers, gratis armstukken van de organisatie.....een leuk extraatje, heb net de deelnemerslijst bekeken en het loopt al lekker vol.

Voor meer info klik hier! of kijk eerst even op de video:

Voorlopige gegevens (onder voorbehoud).

ATB afstand: 65 km...voor de meeste (Ronald gaat voor de 115 km).

Vertrek: 5.45 uur Het Baken. (Gezellig als we met zo veel mogelijk in een of 2 of 3 bussen kunnen...iemand ideeën?).

Start Malmedy: 10 uur.

Het zal dus (voor de meeste) een hit/run worden. Start in Malmedy is om 10 uur is, vertrek vanuit Zeewolde om 5.45 uur.

Na afloop zal op de terugweg waarschijnlijk gezamenlijk gegeten gaan worden bij de Chinees o.i.d.

Introducés zijn welkom en kunnen zich bij de WTCers aansluiten. Echter dan dient er wel een clubshirt voor dit eenmalige evenement te worden aangeschaft a 23,- Euro.
Besluit men daarna om WTC clublid te willen worden, dan wordt dit van het lidmaatschap afgehaald uiteraard. Interesse: stuur dan even een mail naar:
alexanderveerman@gmail.com

In principe zal het voor de meeste een hit/run worden. Echter je kan er natuurlijk ook een weekendje van maken en je bij de start bij de WTCers aansluiten.
Arius Bom heeft al geboekt voor een weekend bij BB Les Vallons

MEER INFO VOLGT!!