Trainingskamp Cycloteam

TRAININGSKAMP VENTIMIGLIA/SAINT TROPEZ

Zondag 31 maart stappen Frank & Alexander in het vliegtuig voor het laatste trainingskamp onder de WTCers.

Dit jaar was er geen centraal geregeld initiatief. Ditmaal was het meer versnipperd. Joop en Marja Kok waren met hun GVB fietscluppie uit Amsterdam reeds in Benidorm. Onze leden uit Nijkerk: Fons, Janine en Jan zochten hetzelfde plekkie van het WTC kamp van 2012 op in Andalusie, dat was ook een prachtplek met zeer goede faciliteiten.
Krijn is net terug met verkleurde armen en benen terug met zijn fietsmaten van de TVZ uit het voor de WTCers bekende Club la Santa in Lanzarote, waar we in 2010 nog met een hele grote ploeg zaten. Vanmiddag lag hij alweer in het zwembad van het Baken voor een zwemtraining.
Frank en Alexander zullen zich dit keer aansluiten bij Cycloteam.nl, de landelijke stichting die het Wereld Natuur Fonds een warm hart toedraagt. Enkele WTCers hebben zich daar al vaker aangesloten, o.a. bij de baantrainingen in Amsterdam en Apeldoorn en vorig jaar waren Eric Woltheus en Frank er in Tropez ook al bij.
Onder de vleugels van het Cycloteam is er eerst een week training en ontspanning in Italie in het Trainingskamp “Ventimiglia”. Op zondag 31 maart zullen zij gastvrij worden ontvangen in de heuvels van de Italiaanse Bloemenrivièra, alwaar ze gedurende een week de meest prachtige tochten zunnen fietsen en genieten van alles wat het mediterraanse leven te bieden heeft. Op vrijdag zullen ze richting Tropez vertrekken naar de camping waar de rest van de ploeg die dag vanuit Nederland per bus zal arriveren voor de cyclo op zondag, genaamd:

Granfondo de Golf de Saint Tropez

Er zal een blog worden bijgehouden gedurende de week.