Zeewolde Endurance:

(Aan alle leden)

24, 25 en 26 juni staat Zeewolde in het teken van de Endurance. Een duursport weekend waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Van recreatief tot topsporter, van jong tot oud.
Op de vrijdag wordt het weekend geopend met de Scholierentriathlon. Ook de zaterdag staat in het teken van de Triathlon (NK Sprint 40+, OD 2e Divisie en Open, 1/8 Triathlon) en op zondag vindt de Halve Marathon plaats. Inclusief alle onderliggende loopafstanden (5 en 10km) en afstanden voor de jeugd.

Met deze mail vragen we je aandacht voor de uiterste inschrijfdatum en benodigde vrijwilligers.

Uiterste inschrijfdatum nadert (13 juni)
Inschrijven voor het NK Sprint 40+, de OD of de 1/8 Triathlon kan nog tot en met maandag 13 juni. Na-inschrijven in niet mogelijk. Jeugd die mee wil doen aan de scholierentriahtlon op 26 juni, kan na 13 juni alleen nog maar inschrijven via school.
Doe je op zondag mee met de Halve Marathon en wil zeker zijn van een startnummer met je naam er op? Zorg ook dan dat je uiterlijk 13 juni inschrijft!

Aanmelden voor een of meerdere onderdelen van de Zeewolde Endurance kan via deze webpagina >>

Doe je niet mee? Wordt dan vrijwilliger!

Samen zetten we onze schouders onder dit evenement. Wanneer je (een dag) niet meedoet dan zien we je graag meehelpen als vrijwilliger. Voor alle drie de dagen zoeken we nog een aantal mensen die mee willen helpen met opbouwen en parcourswachten.

Aanmelden als vrijwilliger kan via deze webpagina >>

Samen met de andere duursportverenigingen proberen we er weer een onvergetelijk sportweekend van te maken. Daarom zeggen we ook tegen jou: Tot ziens bij de Zeewolde Endurance!

Met sportieve groet,
Bestuur WTC-Zeewolde