Clubkleding bestellen

Clubkleding

De webshop voor clubkleding is geopend!

Vanaf nu tot en met 18 juli kun je clubkleding weer bestellen via onze eigen webshop.

Lees de handleiding rustig door en probeer het uit!
Heb je een shirt met korte mouw nodig? Die hoef je waarschijnlijk niet te bestellen via de webshop omdat we de gangbare maten op voorraad hebben. Stuur daarvoor een mail naar kledingcommissie@wtc-zeewolde.nl en geef je maat op. Is je maat niet op voorraad dan kun je alsnog bestellen. Weet je je maat niet? bij Profile Ridder is paskleding aanwezig.
Mochten er opmerkingen of aanvullingen zijn dan horen we dat graag. Voor vragen of contact: kledingcommissie@wtc-zeewolde.nl (Bert Flantua)

Wielerclubkleding van WTC Zeewolde is voortaan via een webshop in te kopen. Twee maal per jaar zal de webshop voor twee weken geopend zijn. Dat zal zijn rond januari en juli. De openingstijd zal van tevoren per mail aangekondigd worden en op de website komen te staan. Na sluiting van de webshop heeft Bioracer ongeveer acht weken nodig om de kleding te maken en te verzenden naar Profile Ridder in Zeewolde. Zodra het daar binnen is, krijg je bericht en kun je je pakket met jouw naam erop ophalen tijdens de openingstijden van de winkel. De betaling doe je niet via de webshop. Je krijgt een factuur van de penningmeester van de WTC.

Dit zijn de prijzen die bij onze shirts en broeken horen:

Artikel    Prijs
Shirt korte mouw (trui km prof bodyfit) Niet bestellen: is op voorraad!     € 28,50
Shirt korte mouw (trui km prof bodyfit Smooth)    € 30,00
Shirt lange mouw (trui lm prof tempest light bodyfit)    € 33,50
Body windblock prof netz open 2.0    € 38,00
Shirt lange mouw (trui lm prof windblock combi light 2.0)    € 52,00
Winterjas (Jack prof combi)    € 55,50
Koersbroek kort met bretels, met zeem (Bibshort RP 2.0 Lycra) ook dames uitvoering (D)    € 43,50
Koersbroek kort met bretels, met zeem (Bibshort Race proven 2.0 Sirio)    € 49,00
Koersbroek lang met bretels, met zeem (Bibtight race proven 2.0 winter tempest basic) ook dames uitvoering (D)    € 56,00
Koersbroek lang met bretels, zonder zeem (Bibtight race proven 2.0 winter tempest basic) ook dames uitvoering (D)    € 48,00
Freestyle shirt korte mouw (jersey downhill ss prof)    Nog niet leverbaar
Freestyle shirt lange mouw (jersey downhill Ls prof)    Nog niet leverbaar
Freestyle korte broek (short) (heeft geen zeem)    Nog niet leverbaar

Hoe ga je te werk;

Klik deze link aan: www.bioracer.be//nl/mybioracer/?r=y409JtPJFc en maak eenmalig jouw account aan. Je kunt nu inloggen op de webshop WTC Zeewolde van Bioracer.
Neem de tijd om de webshop en de artikelen te leren kennen en hou deze prijslijst bij de hand. Klik het artikel aan voor een uitgebreide uitleg over eigenschappen en beschikbare maten. Vul je maat in, het aantal en rond de bestelling af.
Broeken zijn er ook in kindermaat en met dameszeem. Het design van de Freerider shirts staat op een apart tabblad dat je aan kunt klikken. Paskleding is beschikbaar in de winkel van Profile Ridder.
Ben je jeugdlid? Dan heb je een kledingpakket te leen van de club.
Ben je nieuw lid? Dan krijg je een shirt km en korte broek van de club. Wil je toch eigen kleding dan kun je natuurlijk bestellen en betaal je wat je koopt.

Succes met je bestelling!